9950X3D İŞLEMCİ OYUN VE YAYIN

s1mpleo

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir aklımı kurcalayan bir sorum var sizlere.

sadece CS2 odaklı bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartı 5080, işlemci ise 9950X3D düşünüyorum.
biliyorum en güçlü oyun işlemcisi 9800X3D fakat. ben bu işlemciyle oyun oynamak aynı zamanda yayın da yapmak istiyorum.
yani ekstradan ikinci bir yayın bilgisayarı ile uğraşmak istemiyorum.

bu işlemci ile 1920x1080 çözünürlük full grafiklerle CS2'de kaç fps alırım ve yayın performansım nasıl olur.

teşekkürler.

CS2 için fazla bir masraf gibi geldi bana

Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir aklımı kurcalayan bir sorum var sizlere.

sadece CS2 odaklı bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartı 5080, işlemci ise 9950X3D düşünüyorum.
biliyorum en güçlü oyun işlemcisi 9800X3D fakat. ben bu işlemciyle oyun oynamak aynı zamanda yayın da yapmak istiyorum.

bu işlemci ile 1920x1080 çözünürlük full grafiklerle CS2'de kaç fps alırım ve yayın performansım nasıl olur.

teşekkürler.
Yayını rtx5080 AV1 olarak verceğini düşünürsek, işlemci zaten oyuna güç harcıcak, 9800x3d daha mantıklı.

teşekkürler.
Kral ben 9800x3d ile 500 600 fps alıyorum için raahat olsun

CS2 gibi CPU tabanlı oyunların yayınını GPU üzerinden verebilirsin. NVIDIA olduğu için güzel bir ayar ile görüntü çamur da olmaz. Hangisi oyunda daha fazla performans veriyorsa onu al.

Dostum hevesini kırmak istemem ama ben saatlerce yayın izlemiş ve izlemeyede devam eden biriyim. Cs, valorant tarzı oyunlar tekrar eden oyunlar olduğu için pek izlenmiyor. Aynı zamanda hikayeli oyunlarda öyle. Yayınlarda en çok izlenenler ekiple oynanan tek atımlık ya da farklı seneryoların üretildiği oyunlar çok izleniyor. Sadece söylemek istedim.

Geri