250–270K TL Bütçeli Beyaz Oyun + İş + Yayın Sistemi (İleriye Dönük)

250k para vericem ve 5070ti alıcam güldürme hocam
2-3 ay önce 5080 li 240hz odyssey oled g9 sistemi 120k ya dizdim tüm ekipmanlar dahil
Bi adet daha sadece oyun oynamayı bilen oyun oynamak için pc dizen arkladaş daha ana kartın ramlerin ssd kaliten soğutucu kalitesi vesaire ne acaba :D palit mi ekran kaartın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000mhz daha stabil evet ama böyle üst seviye bir ana kart ile sorun yaşamazsınız i
lcd bakacaksanız warframe pro bakabilirsin.
attığım psu fiyatı dahilinde rakipsiz çok kalitelidir.
tamamdır o zaman teşekkür ederim tekrardan zaman ayırdığın için çok yardımcı oldun 🤲

Bi adet daha sadece oyun oynamayı bilen oyun oynamak için pc dizen arkladaş daha ana kartın ramlerin ssd kaliten soğutucu kalitesi vesaire ne acaba :D palit mi ekran kaartın :D

tamamdır o zaman teşekkür ederim tekrardan zaman ayırdığın için çok yardımcı oldun 🤲
Bize yargılayıcı diyon adamı yargılıyon ne iş bu

yazık üslup ekstra güldürüyor msı gaming bu arada kartım palit değil ayrıca palitin nasıl bir marka olduğunuda bilmezsiniz siz.
Ayrıca sadece oyun için değil model eğitiyorum kendim yazılımcıyım kendi şirketim üzerinden yurtdışında firmaların network işlerinide yapıyorum. Bunlardan arta zaman kalırsa oyun oynuyorum

Kanka baya boş birisin biliyon mu ya yardım falan edenlerde üzülme diye ediyor herhalde. Marka diye para saçmak sende bir takıntı haline gelmiş. Palitle dalga geçiyorsun ama Palitin ekran kartı modellerinde o çok sevdiğin Asus modelleri geçenler var haberin var mı acaba ? Allah kolaylık versin ne biliyorsan onu diz kimseyi dinlemeyeceksin gibi zaten.

Merhabalar,
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Amacım hem oyun oynamak, hem yayın yapmak, hem de iş amaçlı (Unreal Engine, Unity, Blender, Adobe vs.) kullanmak. Özellikle Unreal Engine benim için öncelikli olduğu için güçlü bir işlemci ve stabil bir sistem istiyorum.

Ayrıca sistemin beyaz temalı olmasını istiyorum.
Bütçe aralığım 250.000 – 270.000 TL (her şey dahil).

🧠 Düşündüğüm Bileşenler

İşlemci:AMD Ryzen 9 9950X3D

Ekran Kartı: RTX 5070 Ti

Anakart: X870 serisi bir anakart

RAM: 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz

Depolama: 2TB NVMe M.2 Gen4 SSD

🎧 Çevre Birimleri

Kulaklık:SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X (Beyaz)

Mouse: ASUS ROG Harpe II Ace (Kablosuz, Beyaz)

🖥️ Monitör Tercihi

1. Monitör (Ana):ASUS ROG Strix OLED XG27AQDPG – 26.5”, 500Hz, 0.03ms, 2K (QHD)

İstek:

2. Monitör (Yan):
Mevcut AOC 27” 240Hz FHD monitörümü kullanmaya devam edeceğim.

🧊 Kasa, PSU, Soğutma ve Klavye

Bu kısımlarda çok emin değilim.
İstediğim tek şey:

• Sistem tamamen beyaz temalı olsun
  • Tercihen ASUS ROG ürünleriyle uyumlu ve görsel olarak bütün bir sistem oluşsun

Bu konuda marka ve model önerilerinizi özellikle bekliyorum.

💬 Sonuç

Kısaca;

• Oyun + yayın + iş amaçlı,
  • Beyaz temalı,
  • İleriye dönük,
  • ASUS ROG ağırlıklı,
  • 250–270K TL bütçeli bir sistem kurmak istiyorum.

Yorumlarınız, önerileriniz ve özellikle monitör + kasa + soğutma tavsiyelerinizi duymak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏 ( evet düzenli olsun diye chate yazdırdım :D)
Hocam son kararı kendiniz verin ama beyaz olsun diye dusunuyorsaniz cebinizden en az 30 40 k yı beyaz olsun diye vereceksiniz. Ayni performans sadece renk farkı var diye. Bunu bir düşünün derim. Ayrıyeten 5070 ti yerine 5080 alınmalı hatta acelesi bile yoksa bu fiyata 5080 super/9080xtx beklenmeliki ileriye dönük olmalı.

Hocam son kararı kendiniz verin ama beyaz olsun diye dusunuyorsaniz cebinizden en az 30 40 k yı beyaz olsun diye vereceksiniz. Ayni performans sadece renk farkı var diye. Bunu bir düşünün derim. Ayrıyeten 5070 ti yerine 5080 alınmalı hatta acelesi bile yoksa bu fiyata 5080 super/9080xtx beklenmeliki ileriye dönük olmalı.
hocam tam olarak istedğim cevabı verdiniz beyaz konusunda sanırım çok haklısınız bide 5070 ti super 24gb vram le çıkıcak bunu beklemek aşırı mantıklı aslında ama acil ihtiyacım var çünkü işlerimi götüremiyorum artık yoruyor beni pc 1 format daha kaldırmaz pc çünkü

hocam tam olarak istedğim cevabı verdiniz beyaz konusunda sanırım çok haklısınız bide 5070 ti super 24gb vram le çıkıcak bunu beklemek aşırı mantıklı aslında ama acil ihtiyacım var çünkü işlerimi götüremiyorum artık yoruyor beni pc 1 format daha kaldırmaz pc çünkü
Hocam keyif icinse bilmiyorum ama önemli degilse siyah secerek bu farkla 4k monitörün parasının cogu cıkmış oluyor. Ayrıyeten cuma indirimleri ve kasım ayı indirimlerini bekleyerek indirimli fiyattan ürün alın. Aceleniz yoksada ekran kartı 2026 da cikanlardan secin. Bundan iyi tavsiye olmaz hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,224
Üyeler
186,035
Son üye
berksnr
Geri