leroxy isimli üyenin son içerikleri

1. leroxy

[FOSİL KONU] "Donanım Arşivi - Scooter'a Binen Wide Abdullah Hacıgül" - Edit

Umarım kimse klibi kaydetmemiştir..
  2. leroxy

Airpods 4. nesil için en iyi ses ayarları (şahsen)

Şimdi öncelikle Airpods'un çalışma mantığını yorumlayalım. Airpods'larınız içindeki gelişmiş çip sayesinde dinamik olarak sesi kontrol ediyor. Tıpkı ANC'de yaptığı gibi. Eğer fark ettiyseniz, dinleme modları arasındaki geçişlerde bir bas seviyesi farkı mevcut. Hatta kulaklığınızı taktığınız...
  3. leroxy

AirPods 4 ANC Hakkında

ne yaptınız bununla ilgili
  4. leroxy

Meslek lisesi vs anadolu lisesi vs anadolu imam hatip lisesi

Bilişimde tercih edeceğin alan çok önemli. Yazılım geliştirme varsa uzun vadede sıkılabilirsin. Udemy vs. sıralı ders ile veya açık kaynak projelerle 1 senede deneyerek öğreneceğini sana 4 yılda öğretiyorlar, bilgin olsun. Ama dediğim gibi proje okuluysa teknofest, etkinlikler, yarışmalar ile...
  5. leroxy

Meslek lisesi vs anadolu lisesi vs anadolu imam hatip lisesi

Meslek liseleri hakkında yorumum, sadece eski tabirle nitelikli meslek liselerini aklında bulundur. Bazı proje okullarının imkanları ve öğrenci kitlesi daha güzel oluyor. Normal bir meslek lisesine gitmeni asla önermem. Eğer ilk seneden YKS girme hedefin varsa da anadolu lisesinden devam...
  6. leroxy

İnceleme [Deneyim] Yılın F/P Modemi Keenetic Omni DSL

Yıl 2025, Alınmaz. Firmanın vereceği modem bile muhtemelen daha iyidir günümüz koşullarında.
  7. leroxy

İnceleme Samsung HW-B450/TK 2.1 Soundbar İncelemesi

Hocam subwoofer ile soundbar arasında bluetooth kullanılmıyor zaten benzer ama farklı bir teknoloji var. Kablo ile bağlantı kurulamıyor soundbar ile sub arasında. Eğer sub kullanmayı hiç istemiyorsanız soundbarı tek başına kullanabilirsiniz, çalışır ancak ses kalitesi fazlasıyla düşer çünkü...
  8. leroxy

Ankara'ya Trenle Gidilir Mi?

Güncelleme: gittim. Yolculuk bence fena değildi ancak teçhizatlı, hazırlıklı bulunmak lazım. Tıngır mıngır hafif sallana sallana gittik, trendeki WC başlarda güzeldi ancak yolculuk bitmeye yakın kapasiteden ötürü leş gibi oluyormuş öğrenmiş olduk. Kafeterya hiç yeterli değildi zira vagon...
  9. leroxy

zaten dönüşüm uçakla olduğu için param yok mozambik
  10. leroxy

Katılıyorum kar kış ben de o yüzden dedim gideceğim tarihlerde 1.5k'dan başlıyor...
  11. leroxy

Selamlar, İzmir'de yaşıyorum ve yakın zamanda Ankara'ya gideceğim. Kar kış zamanı kara ulaşımına pek güvenim olmuyor açıkçası hele İzmir-Ankara gibi tamamı otoyol üzerinde ilerlemeyen bir yolda. İki seçeneğim var, ya Pamukkale Jumbo ile İzmir'den Ankara'ya yaklaşık 8-8.5 saatlik bir otobüs...
  12. leroxy

Rehber Turkcell Superonline PPPoE Şifresi Nasıl Öğrenilir?

Açıkçası bunu yaptığım dönem bu konularla daha sık ilgileniyordum. Evime fiber çektirdikten sonra saldım iyice. O yüzden konuya artık destek veremiyorum sonradan bir şey olduysa bilemem maalesef.
  13. leroxy

32 inç Monitör önerisi ve eskileri kaça satarım?

Merhaba, yakın zamanda Macbook air edindim ve setupımı buna evriltmeye çalışıyorum. Halihazırda victus bilgisayarım var yani 144hz'e erişimim var. philips 242v8a 4ms 75hz 24 inç temiz + asus vg249q 1ms 144hz 24 inç 3 ölü pikselli 1 ölü piksel boyutunda dış panel izli iki monitörüm var ikisini...
  14. leroxy

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

bu konudaki zamanlardan sonra çok oynamadım. dediğin gibi gecikme tv/box bağlantısında mevcut steamde değil ki bunlar bu işler için onaylı ya da biçilmiş kaftan makineler değil. Bende 2nd gen mi tv box var routerla arasında 1.5 metre var bir sıkıntı yaşamadım o tarafta. İki cihazın da...
  15. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

Evet birkaç ay önce nickimi tazeledim. Hala aklı başında biriyim aslında ama biraz da sürüyü takip etmek lazım diye düşünüyorum. Mesela bir derste sandalye-masalar öyle dip dibe oluyor ki mac'i geç 11 inçlik tableti anca sığdıran oluyor. Mac'i güncel piyasada çok mütevazı bir fiyata edindim bu...
Geri