Pc uyku modundaydı sanırım uyku modunda 40 dakika durmuştur yemek esnasında. Geldim ve klavyeye tıkladım her zamanki gibi kasa açıldı rgb ler geldi sonra mouse ışığı geldi ama kasa hala uyku modunda sanırım çünkü üzerindeki mavi ışık hala yanıp sönmeye devam ediyor uyku modunda olduğu gibi. Gücü...
Yeni bir sistem aldım işlemcim 7500f ekran kartım rx9060xt. Cs2 ye girdiğimde fps 200-250 arasında ve ekran kartı kullanımım %85-90 larda işlemci ise %30-40 arasında sizce bu normalmi. Çözünürlük 1920x1080. Ayarlar ise yüksek ayardaydı dokunmadım. Fsr kapalı.
Hocam şuan ona hic bakabilme şansım yok yarın bakıp yazacağım. Kasayı açtım ama kasanın üstündeki jak girislerine baktım kablolar çıkmışmı diye baktım anakarta hic bakmadim cahilligimden
Selamlar ince hesaptan yeni sistem aldım ekran kartım rx9060xt anakartım ise asus prime b650m-f asusun resmi sitesinden realtek audio driver indirdim ön taraftaki jaklar açık görünüyor fakat hiçbir şekilde ses alamıyorum. Windows ses bölümünde ise realtek 2nd outpot yazıyor ama hiçbir şekilde...
Teşekkür ederim çok anlamam böyle işlerden sağlamlisanstan key alacağım
1760799384
Teşekkür ederim sağlam lisanstan key almaya karar verdim sistemin gelmesini bekliyorum ama bikac gün key almadan kullansam bi sorun olmaz dimi.yuklemelerimi gene yapabilirim ekran kartı driver güncellemelerini falan.
Eğer key alıp aktif edince sınırsız oluyorsa güvenilir key alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz biraz bakındım trendyolda bile var 100tl ye falan.
1760790907
Key alabileceğim güvenilir bir yer önerebilir misiniz hocam teşekkürler.
Buna benzer konular daha önce açılmış ama ben şunu anlamadım.Sanırım gelen sistem deneme sürümü ile geliyor ve belli bir süresi varmış(1 ay galiba tam emin değilim) eğer windows 11 key alıp etkinleştirirsem bu sınırsız olurmu? Yoksa flash bellekten windows 11 pro kurup sonramı key etkinleştirmem...
Cuma günü İncehesap gaming gecesine crimson infinity kasa gelir. Özelleştirmelerden kasa anakart ve soğutucuyu yükseltirsen 35 küsüratlı bir şey oluyo kasa yerine ramide yükseltebilirsin sana kalmış.