- Bütçe
- 35000
Selamlar arkadaşlar, çok fazla tecrübem olmadığı için ve sürekli takip etmediğim için tavsiyelerinizi almak için buraya yazıyorum.
Bütçem 35.000’e kadar çıkabilir ve biraz aşabilir. Hikayeli oyunları oynayacağım, ufak tefek de yayınlar açarım.
Anladığım kadarıyla incehesap’ta uygun fiyatlı indirimler oluyor veya bazı youtuberlar uygun fiyata toplama pc diziyorlar.
Sizce bunları takip etmek mi mantıklı yoksa devamında atacağım pclerden birini almamı mı önerirsiniz?
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Bunların haricinde monitöre de önem veriyorum. Önerdiğiniz 2k monitörler varsa, 10.000 tl’yi aşmayacak şekilde onları da alabilirim.
Bütçem 35.000’e kadar çıkabilir ve biraz aşabilir. Hikayeli oyunları oynayacağım, ufak tefek de yayınlar açarım.
Anladığım kadarıyla incehesap’ta uygun fiyatlı indirimler oluyor veya bazı youtuberlar uygun fiyata toplama pc diziyorlar.
Sizce bunları takip etmek mi mantıklı yoksa devamında atacağım pclerden birini almamı mı önerirsiniz?

Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Bunların haricinde monitöre de önem veriyorum. Önerdiğiniz 2k monitörler varsa, 10.000 tl’yi aşmayacak şekilde onları da alabilirim.