30-35k Kasa Tercihi İçin Yardım

Batu35070

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Selamlar arkadaşlar, çok fazla tecrübem olmadığı için ve sürekli takip etmediğim için tavsiyelerinizi almak için buraya yazıyorum.

Bütçem 35.000’e kadar çıkabilir ve biraz aşabilir. Hikayeli oyunları oynayacağım, ufak tefek de yayınlar açarım.
Anladığım kadarıyla incehesap’ta uygun fiyatlı indirimler oluyor veya bazı youtuberlar uygun fiyata toplama pc diziyorlar.
Sizce bunları takip etmek mi mantıklı yoksa devamında atacağım pclerden birini almamı mı önerirsiniz?

Bunların haricinde monitöre de önem veriyorum. Önerdiğiniz 2k monitörler varsa, 10.000 tl’yi aşmayacak şekilde onları da alabilirim.

Gaming gecesinde yine böyle kabaca aynı fiyata sistem alırsın, farklılıkları ram belki 32 gb olur ya da yine 35k ya 5060 ti 16 gb olur, geçen o civarda yaptılardı, yayın dediğin için nvdia kart daha iyi olabilir en kötü geniş dlss destek yelpazesiyle mfgle istediğin oyunu oynarsın ztn 2k istemişsin oradan da kazancın olur. 5070 li sistem gelirss ona da bak 4 gb az ama sonuçta daha güçlü kart FPS sağlayan vram değil kart gücü/çekirdek sayısı ve ghz dir)

Son düzenleme:
Geri