Lhynix isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Yeni aldığım iphone 13 te instagram açılmıyor

iphone da ios 17 var şuan instada güncel diye biliyorum appstore dan bikaç kere silip indirmiştim
  2. L

girebiliyorum hem pc den hemde androidden
  3. L

hocam bu hatayı veriyor telefonu ise hepsiburadadan aldım kendisi satıyor direkt
  4. L

İphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo
  5. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

r5 5600 anca 400 tl indirime girmiş değmez bence başka zaman daha güzel fırsatlar olur
  6. L

Palit rtx 4060 ekran kartı alınır ?

ben geçen sene almıştım memnunum bi sıkıntı çıkartmadı
  7. L

r5 5600x işlemci b450mk2 anakartla uyumlu çalışır mı

Bende asus b450mk2 anakart, ekran kartı olarak 4060 var şuan takılı işlemci r5 3600 işlemcimi upgrade yapmayı düşünüyorum r5 5600x alsam anakartımla vs. sorun çıkartır mı?
  8. L

EA FC 24 Alınır mı?

indirim varsa al ben 200 tl civarına aldım diye hatırlıyorum oyunda 100 saati geçtim memnunum sarıyor
  9. L

Çözüldü✓ Arctis 7+ aldım ama dipses geliyor

n11 de JetKlik diye bir satıcıdan bazıları yorum kısmında sikayet etmis bazıları orjinal diye üstüne basmış o yüzden bi tedirgin oldum 1706015878 https://www.n11.com/urun/steelseries-arctis-7-kablosuz-71-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-2299205?magaza=jetklik
  10. L

çok sağol hocam işe yaradı bide bir şey daha sorcam kulaklık steelseries gg uygulamasında gözüküyorsa orjinal kulaklıkdır değil mi?
  11. L

evet sanırım kulaklığın özelliği ama dipsesde var
  12. L

güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses
  13. L

arctis 7+ aldım kulaklıktaki ses çarkı fulldayken dipses geliyor bunu nasıl çözebilirim ve kulaklığın çakma olup olmadığını nasıl anlarım
  14. L

Zotac ekran kartı alınır mı?

ben rtx 4060 ve r5 3600 kullanıyorum 650w psu bana yetiyor sanada yeter gibi 550w
  15. L

Asus B450M-DRAGON ile ryzen 5600 overclock olurmu

olur neden olmasın
Geri