L Lhynix 80+ Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 1 23 Ocak 2024 #1 arctis 7+ aldım kulaklıktaki ses çarkı fulldayken dipses geliyor bunu nasıl çözebilirim ve kulaklığın çakma olup olmadığını nasıl anlarım
arctis 7+ aldım kulaklıktaki ses çarkı fulldayken dipses geliyor bunu nasıl çözebilirim ve kulaklığın çakma olup olmadığını nasıl anlarım
B bydrzn 80+ Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 38 23 Ocak 2024 #2 Ses ayarlarını kontrol et. Ses kartı güncel driver ını yükle. Bence sorunu çözersin.
L Lhynix 80+ Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 1 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bydrzn yazmış: Ses ayarlarını kontrol et. Ses kartı güncel driver ını yükle. Bence sorunu çözersin. Devamı için tıklayın... güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses
bydrzn yazmış: Ses ayarlarını kontrol et. Ses kartı güncel driver ını yükle. Bence sorunu çözersin. Devamı için tıklayın... güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses
Oğuzhan' 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 702 Reaksiyon skoru 227 23 Ocak 2024 #4 Lhynix yazmış: güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses Devamı için tıklayın... sesi sağ kulağa geri verme derken? kendi sesini mi duyuyorsun?
Lhynix yazmış: güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses Devamı için tıklayın... sesi sağ kulağa geri verme derken? kendi sesini mi duyuyorsun?