Steelseries Arctis 7+ alınır mı?

layk0n

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi günler arkadaşlar, ben kendime kulaklık bakıyorum da Steelseries arctis 7+ sizce nasıl iyi ses veriyor mu mikrofon kalitesi nasıl ben test videolarını izledim mikrofonundan arkadan çok hafif bi dip ses geliyor fakat benim şuan ki Corsair Void Elite Wireless kulaklığımın testlerinde de dip ses geliyordu falan ben hiç dip ses almadım önerir misiniz Steelseries Arctis 7+ kulaklığı güzel midir?

7P+ kullanıyorum. Mikrofonu pek iyi değil. GG uygulamasından mikrofon için ayar araştırıp iyileştirebilirsiniz biraz daha. Ses açısından oyun oynamak için oldukça başarılı. Uygulamadan oyuna göre detaylı özelleştirmeler yapabilirsiniz. Markanın sunduğu presetler ya da kullanıcıların paylaştığı presetler de mevcut, iş görüyor. Şarjı iyi gidiyor. 10-15 dk şarj edip 3 saat kullanabiliyorsunuz. Beyaz alacaksanız plakaları düzenli silin. Bende biraz sararma yaptı.

fiyatına bağlı sıfır alınmaz

7P+ kullanıyorum. Mikrofonu pek iyi değil. GG uygulamasından mikrofon için ayar araştırıp iyileştirebilirsiniz biraz daha. Ses açısından oyun oynamak için oldukça başarılı. Uygulamadan oyuna göre detaylı özelleştirmeler yapabilirsiniz. Markanın sunduğu presetler ya da kullanıcıların paylaştığı presetler de mevcut, iş görüyor. Şarjı iyi gidiyor. 10-15 dk şarj edip 3 saat kullanabiliyorsunuz. Beyaz alacaksanız plakaları düzenli silin. Bende biraz sararma yaptı.
fiyatına bağlı sıfır alınmaz
hocam önerebileceğiniz bir kulaklık var mı peki fiyat sınırım yok ses güzel versin mikrofonu güzel olsun o bana yeterli

hocam önerebileceğiniz bir kulaklık var mı peki fiyat sınırım yok ses güzel versin mikrofonu güzel olsun o bana yeterli
Eskiden Cloud 2 kullanıyordum. Mikrofonu oldukça tatmin ediyordu. Cloud III Wireless bakabilirsiniz.
Fiyatı önemli değil diyorsanız Arctis Nova Pro 1-2 haftada bir 10K'ye düşüyor. Onu alıp geçebilirsiniz direkt.

itopya da iyzico 500tl cashback var şahsen kulaklık + harici mikrofon kombosu daha iyi olur

itopya da iyzico 500tl cashback var şahsen kulaklık + harici mikrofon kombosu daha iyi olur
hocam nova 5 iyi midir mikrofonu olsun ses vermesi olsun

Geri