Çözüldü✓ Arctis 7+ aldım ama dipses geliyor

Lhynix

80+
Reaksiyon skoru
1
arctis 7+ aldım kulaklıktaki ses çarkı fulldayken dipses geliyor bunu nasıl çözebilirim ve kulaklığın çakma olup olmadığını nasıl anlarım

Ses ayarlarını kontrol et. Ses kartı güncel driver ını yükle. Bence sorunu çözersin.

Ses ayarlarını kontrol et. Ses kartı güncel driver ını yükle. Bence sorunu çözersin.
güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses

güncelledim ama yine aynı bu sesi sağ kulağa geri verme özelliğini kapamanın yolu yokmu ya çok sinir bozucu hala devam ediyor dipses
sesi sağ kulağa geri verme derken? kendi sesini mi duyuyorsun?

evet sanırım kulaklığın özelliği ama dipsesde var
SteelSeries GG uygulamasından ENGİNE kısmına gir orda MIC SIDETONE var onu kapat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dipses çözümünü bilmiyorum. Ben karşılaşmadım

SteelSeries GG uygulamasından ENGİNE kısmına gir orda MIC SIDETONE var onu kapat.
çok sağol hocam işe yaradı bide bir şey daha sorcam kulaklık steelseries gg uygulamasında gözüküyorsa orjinal kulaklıkdır değil mi?

çok sağol hocam işe yaradı bide bir şey daha sorcam kulaklık steelseries gg uygulamasında gözüküyorsa orjinal kulaklıkdır değil mi?
Büyük ihtimall orjinaldir. Nereden aldın hocam?

Büyük ihtimall orjinaldir. Nereden aldın hocam?
n11 de JetKlik diye bir satıcıdan bazıları yorum kısmında sikayet etmis bazıları orjinal diye üstüne basmış o yüzden bi tedirgin oldum

n11 de JetKlik diye bir satıcıdan bazıları yorum kısmında sikayet etmis bazıları orjinal diye üstüne basmış o yüzden bi tedirgin oldum

Sıkıntı yok hocam bende aynı satıcıdan Amazon üzerinden almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,188
Üyeler
183,957
Son üye
egolukayisi
Geri