Taksit bilmiyorum ancak satıcı yenileme veya teşhir ürünleri ile de ilgilenen bir A.Ş.
Ürünün sıfır olduğu belirtilmiş. Fena satıcı değil, ürün gelince kamera kaydı ile açmakta fayda var.
Ürün model numarasına uygun değilse bazı özellikleri değişiklik gösterebilir bu yüzden önlem almak lazım...
Küçük bir araştırma yaptım birkaç kez bu şekilde fiyatı düşmüş. Kupon da kullanılabiliyor varsa ve bazı banka kartlarına indirim de var umarım gelir. Gelirse yazacağım.
https://www.pazarama.com/1tb-kingston-usb3-2-20002000mbs-sxs20001000g-p-740617321340
Taşınabilir disk almak için oldukça iyi bir seçenek. Apple cihazlarda nitelikli video çekmek için de. Ölçüleri ve hızı da yeterli.
Apple 15-16-16e bu cihazların tamamı 60HZ ekrana sahip. Pro modeller farklı sadece.
16e işlemcisi 16 ile aynı Apple18
Apple cihazlarda 3 kamera bulunabilir. 1-normal açı 2-geniş açı 3-makro(makro 3. kamera olarak pro modellerde)
16e yazılım desteği 16 ile aynı. Apple cihazlarında en büyük fark...
İçinden değişik ebatlarda silikon çıkıyor ancak yuvaya oturan kısmı çok dar değil senin için bi görsel çekip atıyorum.
Air 4 ile ses kalitesinde farklılık olduğunu söyleyebilirim.
Capsule 3 Pro daha iyi bir sese sahip Air 4 ile yanyana test etme şansı buldum
Bilgisayarda Sennheiser HD280 PRO kullanıyorum ama müzik dinlerken buna geçiyorum.
Telefonda (Peats Audio) uygulamasını kurmalı EQ ve benzeri ayarları özelleştirmelisin
LDAC daha yüksek çözünürlü sesin bluetooth...
Alacaklar için;
Capsule 3 Pro Şeffaf, 2 yıl kadar önce amazondan aynı şekilde aynı ürünü satın aldım
Ses aralıkları ve kalitesi muhteşem. Gürültü engelleme özeliği var. Şarjı çok verimli. Uygulaması üzerinden güncelleme ve EQ ayarları yapılabiliyor.
İç alanda konuşma performansı iyi. Bu fiyattan...