❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

Gentleman and Ladies! İşte karar SÜRPRİZ HABER geldi.
Akakçe'de o yakın tarihlerde piyasası 4000 liradan geziyordu. 4000 lira ile 2319 lira arada fark yaklaşık %45. Gördüğünüz üzere aradaki fark aşırı büyük değil aşırı küçükte değil. Ama küçümsenmeyecek kadar farkta yok. Sonuç itibariyle Alıntıyı görüntüle
Bune bilader konudaki ssd ile alakasız olan bir alışverişi buraya atıp benim vaktimi niye çalıyorsun saçma sapan iş yapmayın

Yetişemedik ya ama siparişler iptal olabilir bu fiyata imkansız

Geçmiş olsun hocam. O kadar uğraş çaba boşa gitmiş. Avukat avukat masrafı vs. Olmadıysa iyi olur. Zaten iptaldi şansınızı denediniz.
sonunda konuyu önceden bilen veya okumuş biri. Teşekkürler hocam.
Avukata danışmadım dilekçeyi chatgpt yazdırdım. Lakin ben yarım sayfa metin yazmışken, karşı taraf 2 sayfa detayın detayını yazmış. Hem bundan dolayı hem piyasada fiyatı ile aldığım fiyatı arasında yaklaşık yüzde 40-45 fark olduğundan reddedildiğini düşünüyorum. Deneyimlemiş olduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenci indirimi samsungun kendi sitesinde mi oluyor?
evet. bu konuyu daha yüksetlmeyin. Ben sadece bu ürün alakalı thh sonucunu paylaştım bazı arkadaşlar anlamamış veya başka birşeyler yazmış. Yeni konu açın onun yerine

sonunda konuyu önceden bilen veya okumuş biri. Teşekkürler hocam.
Avukata danışmadım dilekçeyi chatgpt yazdırdım. Lakin ben yarım sayfa metin yazmışken, karşı taraf 2 sayfa detayın detayını yazmış. Hem bundan dolayı hem piyasada fiyatı ile aldığım fiyatı arasında yaklaşık yüzde 40-45 fark olduğundan reddedildiğini düşünüyorum. Deneyimlemiş olduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet. bu konuyu daha yüksetlmeyin. Ben sadece bu ürün alakalı thh sonucunu paylaştım bazı arkadaşlar anlamamış veya başka birşeyler yazmış. Yeni konu açın onun yerine
Okudun hocam. Keşke herkes okusa..

Chatgpt yüzünden mi böyle oldu ki 😀.
Aslında almanız lazımdı manevi tazminat falan. Duygularımla oynandı vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri