Birdaha konudaki mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ederimSsd ile bu sonucun ne alakası var
Birdaha konudaki mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ederimSsd ile bu sonucun ne alakası var
Bune bilader konudaki ssd ile alakasız olan bir alışverişi buraya atıp benim vaktimi niye çalıyorsun saçma sapan iş yapmayınGentleman and Ladies! İşte karar SÜRPRİZ HABER geldi.
Akakçe'de o yakın tarihlerde piyasası 4000 liradan geziyordu. 4000 lira ile 2319 lira arada fark yaklaşık %45. Gördüğünüz üzere aradaki fark aşırı büyük değil aşırı küçükte değil. Ama küçümsenmeyecek kadar farkta yok. Sonuç itibariyle Alıntıyı görüntüle
1) SSD ile alakalı. 2)Hangi alışveriş.? Adam konuyu okumuyor sonra cevap veriyor.Bune bilader konudaki ssd ile alakasız olan bir alışverişi buraya atıp benim vaktimi niye çalıyorsun saçma sapan iş yapmayın
Eğitim indiriminde 990 Pro 2 tb 6500 lira. Site biraz zor ama sipariş edebilirseniz sorun olmaz. Öğrenciyseniz tabihttps://www.trendyol.com/samsung/2t...b-p-878214825?boutiqueId=61&merchantId=105238
arkadaşlar bu ssd alınır mı sizce bu fiyata ?
Tavsiye verme bence konuBirdaha konudaki mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ederim
Geçmiş olsun hocam. O kadar uğraş çaba boşa gitmiş. Avukat avukat masrafı vs. Olmadıysa iyi olur. Zaten iptaldi şansınızı denediniz.Birdaha konudaki mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ederim
sonunda konuyu önceden bilen veya okumuş biri. Teşekkürler hocam.Geçmiş olsun hocam. O kadar uğraş çaba boşa gitmiş. Avukat avukat masrafı vs. Olmadıysa iyi olur. Zaten iptaldi şansınızı denediniz.
evet. bu konuyu daha yüksetlmeyin. Ben sadece bu ürün alakalı thh sonucunu paylaştım bazı arkadaşlar anlamamış veya başka birşeyler yazmış. Yeni konu açın onun yerineHocam öğrenci indirimi samsungun kendi sitesinde mi oluyor?
Okudun hocam. Keşke herkes okusa..sonunda konuyu önceden bilen veya okumuş biri. Teşekkürler hocam.
Avukata danışmadım dilekçeyi chatgpt yazdırdım. Lakin ben yarım sayfa metin yazmışken, karşı taraf 2 sayfa detayın detayını yazmış. Hem bundan dolayı hem piyasada fiyatı ile aldığım fiyatı arasında yaklaşık yüzde 40-45 fark olduğundan reddedildiğini düşünüyorum. Deneyimlemiş olduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet. bu konuyu daha yüksetlmeyin. Ben sadece bu ürün alakalı thh sonucunu paylaştım bazı arkadaşlar anlamamış veya başka birşeyler yazmış. Yeni konu açın onun yerine