Samsung 990 Pro 1TB 4740TL (3 ay vade farksız)

Hocam internete yazın Samsung eğitim indirimi diye, sonra hesap oluşturuyorduk yanlış hatırlamıyorsam, bir de e-devletten öğrenci belgesi isteyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts/
Biraz aşağı kaydırın, anlatıyor.
1758889747940.webp

sen varya betonuna heykel yetmez

Geçen hafta mı..., hocam dediğim gibi 2 haftadır var bu :ROFLMAO: ben biri açmıştır diye açmadım :P bu arama butonunu çözemedim. Ben alalı 1.5 ay olmuştu iade edemedim, isterseniz siz iade edin, gerçi kutunun üstündeki barkodu açarken kesince/yırtınca iade oluyor mu bilmiyorum.
1 hafta bile olmamış 22 Eylül'de almışım ve montajını da bu sabaha karşı 4-5 gibi yaptım :peepo1:
Açayım madem millet faydalansın.
Biz yandık başkaları da yanmasın. Sana yazar ama bu :ROFLMAO:

1 hafta bile olmamış 22 Eylül'de almışım ve montajını da bu sabaha karşı 4-5 gibi yaptım :peepo1:

Biz yandık başkaları da yanmasın. Sana yazar ama bu :ROFLMAO:
:D Kusura bakma :ROFLMAO: Sağlık olsun, belki sipariş bile edilmiyordur he? bir deneyeyim.

870 Evo' da lazımdı o da stok yok, şans benden yana değil.
Yep 990 da da stok kalmamış, ben sepete eklemiştim zamanında direk ödemeye geçeyim dedim yemedi :ROFLMAO: 870 olayını anlamıyorum pek, SATA SSD fln da m2 ssd kutusu alıp öyle kullanmak daha iyi değil mi? bozulma ihtimalleri daha düşük olduğu için mi tercih ediliyor?

Sepete ekleyip kuponlarınıza bakın 120tllik bir indirim olması lazım. 2 hesapta denedim bende vardı. Eğer yoksa bile 4860tl fena fiyat değil. Son 1 ayın en iyi fiyatlarından, fury renegade yerine samsung tercih ediyorum şahsen. 1.5 yıl oldu daha %1 sağlığı eksilmedi performansta kayıp yok, ürünün kalitesi tartışılmaz zaten.
990 pro mu kioxia exceria mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri