muradsedat
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
bu fiyata 2tb k3000 aldım ben 3 ay önce nereye gidiyor bu fiyatlarSamsung gereksiz ısınıyor bence kc3000 tercih ederim

bu fiyata 2tb k3000 aldım ben 3 ay önce nereye gidiyor bu fiyatlarSamsung gereksiz ısınıyor bence kc3000 tercih ederim
şu an karşımdaBir arkadaş 2300'e almıştı sonra ne oldu bilmiyorum
hayırdır her trendyol linki olan konuda yorumun var. top oynarken topun trendyol deposuna mı kaçtı ? annen trendyol kuryesiyle mi kaçtı ne bu kuyruk acısıIYYYY Trendyol
Geldi mi size? Herkesin ki iptal olmuştu sandımşu an karşımda
Cevabı belli değil mi sorunun?Geldi mi size? Herkesin ki iptal olmuştu sandım
Hhaahahaaha sana ne kardeşim babanın şirketi mi sanki adam demek ki olumsuz bir deneyim yaşamış. Bir de bu yorumu yazmak için hesap açmış adam. Tuhaf.hayırdır her trendyol linki olan konuda yorumun var. top oynarken topun trendyol deposuna mı kaçtı ? annen trendyol kuryesiyle mi kaçtı ne bu kuyruk acısı
Değil. Çünkü o konuda "bana geldi' yazmamışsın. Şimdi diyince de inanasım gelmediCevabı belli değil mi sorunun?
birde sahte hesap açıp gelmişhayırdır her trendyol linki olan konuda yorumun var. top oynarken topun trendyol deposuna mı kaçtı ? annen trendyol kuryesiyle mi kaçtı ne bu kuyruk acısı