Gerçek atericilikten ziyade telefondaki dandik oyunları oynamak yerine eski kült oyunları oynayım diyordum. Hep aklımda böyle bir cihaz vardı. Sonuçta eski oyunlar daha düşük sistem gereksiniminde oluyor. Görünce sipariş vereyim dedim ama vermez olaydım.
Hocam keşke daha önceden söyleseydiniz de bu satıcıyla gereksiz uğraşmasaydım... Neyse şu işlem iptali tam Data Frog R36S almayı düşünüyorum. Sizde hangi konsol var?
Alışveriş yapmaya çalıştım ama sorun yaşadım. Bu başlıkta anlattım.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/retrostreetr-dolandiricidir-alisveris-yapmayin.1059051/
İnstagramda reklam olarak karşıma çıkıp duruyor ve yıllar niye böyle bir şey yapılmıyor diye sorguluyordum. Hele kendim mi yapsam mı diye düşünüyordum. Aranızdan alan var mı ya da sattıcı güvenilir mi bileniniz var mı...
Jbl boombox 3’ü test etme şansım oldu ve hayran kaldım. Gerek ses netliğiyle gerek basslarıyla bayağı iyidi. Fakat fiyatı benim için biraz yüksek. Daha uyguna fiyata yakın performansta önerdiğiniz hoparlör var mı?
Bende de 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 ram var. RAM açısından bir fark olacağını sanmıyorum.
1731269965
Sadece termal macunu dengeli dağıtmaya özen göster. Ufak bir araştırma sonucunda onun için en iyi yöntem X şeklinde macun sürme sonucuna vardım. Onun dışındaki işlemler kolay. Zaten gaming gen...
evet thermalright assasin 120 x argb tarzında bir adı vardı
1731241723
Kolay o Galax’ın bir programı var oradan rahat bir şekilde yapılıtor. Fakat diğer rgb parçalar için aynısını diyemiyeceğim
Ya o argb olayı elektrikçi olayı gibi bir sürü kablosu var ondan problem. Anakartta takılacak yer belli ama oraya birden fazla rgb kablosu takılması gerektiğinden büyük ihtimalle bir çoğaltıcı gibi bir şeye ihtiyaç var. Benim için o kadar kritik olmadığından şu anlık böyle oynuyorum. Hele ekran...
Bayağı hızlı. BİOS menüsüne geçmek için hızlı olmam gerekti yoksa direkt bilgisayar açılıyor :D
Şu anlık keşke dediğim bir şey yok yok. Sadece şeyi çözemedim. RAM'ler 4800 mhz'te çalışıyor ama aslında 6000 mhz olması lazım. BİOS kısmını kurcaladım fakat bir türlü çözemedim. Bir de bu benim...
Evet dün akşam oynamaya başladım. Forza Horizon 5 ve CoD Blackops 6'nin boyutu yüksek olduğu için anca indi. FPS açısından mükemmel. Ekstrem ayarlar DLSS açıkken hiç kasmadan online oynanıyor. Forza Horizon'da DLSS kapalıyken de aşırı rahat oynanabiliyor.