Literary isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ Monitör arasında fark öneri

Hiç aklımda yoktu sizler dediniz bana bu modeli çok teşekkürler. Fazla hoş bi ürün :peepokalp:
  2. L

Zaten beni de etkilemedi sadece diğer markalar gibi olmasını beklerdim pek önemli bi olay değil ingilizce olması. Aynen fiyatı biraz artmış ben aldıktan sonra 13.400 e aldım biraz artmış ama değer diye düşünüyorum çok hoşuma gitti benim. Tavsiye kesinlikle ederim.
  3. L

Alienware AW2724DM Monitör Deneyimim Monitörü Gaming Gen.tr üzerinden BETA PLUS TEKNOLOJİ satıcısından satın aldım. Paketleme oldukça özenliydi ve satıcıya dair olumsuz yorumlara rastlasam da, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Monitörde ölü piksel veya herhangi bir kusur yoktu. Ghosting...
  4. L

Philips Evnia 27M2N5500/00 modeli haricinde listem bire bir aynı. Ancak sonunda Dell Alienware AW2724DM 27" modelinde karar kıldım. Bu monitör, benim için tüm özellikleriyle fazlasıyla yeterli. Tercihimi belirleyen en önemli etkenlerden biri HDMI 2.1 desteği oldu. Dizüstü bilgisayarımdan...
  5. L

Baya bir araştırma yaptım tasarımı çok hoşuma gitti Dell Alienware AW2724DM bu modeli almaya karar kıldım yarın büyük ihtimalle almayı düşünüyorum. 1740877106 https://www.gaming.gen.tr/urun/356918/dell-alienware-aw2724dm-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/...
  6. L

Çok teşekkürler.
  7. L

Çok teşekkürler senin yaptığın o filtreden buldum bunu zaten çok hoşuma gitti çok saol yeniden yarın büyük ihtimalle alıcam bunu :peepokalp:
  8. L

12k ya buldum hepsiburada o yüzden döndüm buna iyi geldi bana 1740830755 Ve hdmi 2.1 olması çok iyi oldu 1740830804 Bunu alma olasılığım aşırı yüksek çok hoşuma gitti tasarımı da
  9. L

https://www.hepsiburada.com/dell-alienware-aw2724dm-27-inc-180hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004XJ3J4?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ böyle bir şey buldum bu nası en geç bu hafta alıcam :D 1740830062 içinde olabilcek her şey var ve tasarımı çok hoşuma gitti :D
  10. L

Tamamdır ben biraz daha araştırma yapıyım çok teşekkürler uğraşıp zaman ayırdığın için. :peepokalp:
  11. L

Şu an gerçekten kararsızım hocam. lenovo'nın IPS paneli de oldukça güzel görünüyor ve ilgimi çekti. Dell ise bütçemi aşıyor, çünkü 15.000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyorum. Şimdilik Lenovo da hoşuma gitti, ancak araştırmaya devam edeceğim. Önerilerin için teşekkür ederim!
  12. L

Gerçekten kararsız kaldım hocam. Yapılan öneriler ve kullanıcı yorumları doğrultusunda MSI panellerinin neredeyse kusursuz olduğu söyleniyor. Mağazada da inceledim ve gerek renkleri gerekse genel görüntü kalitesi olarak gözüme oldukça hoş geldi. Bu yüzden MSI tercih etmeye daha yakınım...
  13. L

Aslında monitörün fiyatı 17.000 TL değil, Amazon'da sadece örnek olarak paylaştım. Diğer yerlerde 14.000 TL civarında bulunabiliyor. Benim için pivot özelliklerinin tam olması önemli, bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. İleriye dönük düşündüğümde DisplayPort eksikliği sorun olabilir, ancak şu...
  14. L

Şu an iki monitör arasında kararsızım ve aralarındaki fark oldukça az. Ancak HDMI bağlantısı kullanacağım için maksimum 165Hz alabileceğim. Model 1 → 11.000 TL Model 2 → 14.000 TL (amazonda pahalı biliyorum örnek için attım) İki model arasında 3.000 TL’lik bir fiyat farkı var ancak teknik...
  15. L

Çözüldü✓ Monitör alıcam öneri

Hayırlı olsun hocam, sana da güzel günlerde kullanmak nasip olsun umarım kusursuz eline ulaşır en kısa zamanda ben de alacağım.
Geri