LiwolaS isimli üyenin son içerikleri

1. L

Kablosuz Mekanik klavye öneri

Arkadaşlar merhaba kablosuz Mekanik klavye arayisindayim bütçe Max 3200₺ o civarda. Manyetik switch gibi bir derdim yok ne önerirsiniz? Siyah olursa sevinirim ve bataryası iyi götürürse daha iyi olur.
  2. L

Bu sistem alınır mı sizce?

Öneriniz için teşekkür ederim neyse bakalım artık bugün yarın bir şey almayı düşünüyorum inşallah güzel bişey gelir.
  3. L

Doğru diyorsunuz babada bir tık pahalı geldi peki 35k'ya ne önerirsiniz şuanda alınabilecek bir şey varmı bu ara almam lazımda?
  4. L

Standart gta 5 ile legacy oynayan birisi aynı anda oynayabilirmi

Hayır maalesef ikisi ayrı bir oyun gibi. Yani GTA 5 legacy ile eski sürümü farklı
  5. L

Sistem pahalı gibi geldi ama yinede danışmak istedim bu ara sistem almam lazım Kasım ayını beklemek isterdim ama zamanım yok maalesef ne düşünüyorsunuz? bütçe Max 35k https://bit.ly/496UwNY
  6. L

VXE vs ATK Mouse Hangisi Tercih Edilmeli

Vxe R1 arkadaşlarımada öneriyorum şuanda kullananlardan çok iyi yorumlar alıyorum 3395se sensore 3370'in güncelleme yani moodlanmis hali diyebiliriz bence vxe al siyahida mevcut kuponuda var :)
  7. L

Dell Alienware Aw2725dm alınır mı?

Hocam satın almadan bağımsız MSI [H3 id='G272QPF+E2+nasl']G272QPF E2 nasıl?[/H3]
  8. L

Peki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyor :)
  9. L

Philips'i tam olarak bilmemekle beraber modelinde pek bilmiyorum sizce guzelmi yeni bir model galiba
  10. L

VXE vs ATK Mouse Hangisi Tercih Edilmeli

Vxe R1 ulugames'te 1500tl KAPLAN100 kodu ile kargo bedavaya geliyor ve R1 R1 se'ye göre daha iyi bir mouse
  11. L

Merhabalar 2k monitör arayışındayım min 180hz bu fiyata güzel 240 varsada olur onerebileceginiz varmı?
  12. L

2k Monitör Onerisi yapabilirmisiniz

@İsimbulamajim hocam sizde bir yardım edebilir misiniz musaitseniz 😊
  13. L

Oneri için teşekkür ederim
  14. L

Güzel pek bilmiyorum markayı ama fiyatı iyiymiş gercekten
  15. L

Herkese Merhaba 2k Monitör onerebilirmisiniz amacım güzel bir renk gamutu ve ips panel 1 MS Gtg olursa çok güzel olur yüksek Hz degerleri pek umrumda değil (240-360 gibi) 180 bana yeter hatta 180 olursa çok iyi olur bana onerebilirmisiniz bütçe Max 10k
Geri