Buna bir bak hocam.Merhabalar 2k monitör arayışındayım min 180hz bu fiyata güzel 240 varsada olur onerebileceginiz varmı?
Philips'i tam olarak bilmemekle beraber modelinde pek bilmiyorum sizce guzelmi yeni bir model galiba
Hocam kasımı beklemeye gerek var mı pc bileşenleri için ve ekipman ekran kartı monitör vb için?Dell in kontrastı düsük. Philips al.
Peki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyorDell in kontrastı düsük. Philips al.
Evet bazı insanlar kötü deneyim yaşıyor kendim bir çok ürün aldım sinerjiden sorunsuz geldi kullanıyorum sistem ekran kartı monitör vbPeki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyor![]()
Bu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.Hocam kasımı beklemeye gerek var mı pc bileşenleri için ve ekipman ekran kartı monitör vb için?
Peki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyor![]()
Anladım tamamdırBu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.
Hocam satın almadan bağımsız MSIBu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.
G65B nasıl hocam peki çok.oneriliyor ben fps rekabetçi oyun tabanlı oyunlar oynuyorum IPS düşünüyorum ama bu Va curved ipsten daha mı iyi olur? Oyun haricî film dizi vesaire de izliyorum.Bu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung Odyssey G65B 27'' VA 2K 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming Monitor LS27BG652EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G65B 27'' VA 2K 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming Monitor LS27BG652EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
İncelemesi yok. Bunun üstü g274qpf e2 iyiydi ama g65b ondan da iyi. Yani bu modelden de iyi olacağı anlamına geliyor.Hocam satın almadan bağımsız MSI
G272QPF E2 nasıl?
G65b karma kullanım monitörü. Dizi, film, hikayeli ve rekabetçi oyunların hepsinde oldukça iyi. Bu bütçede ben olsam bunu alırdım. Bir de tv özelliği, hoparlör, WiFi, Bluetooth vb özellikler var. Cok mantıklı bir tercih haline geliyor.G65B nasıl hocam peki çok.oneriliyor ben fps rekabetçi oyun tabanlı oyunlar oynuyorum IPS düşünüyorum ama bu Va curved ipsten daha mı iyi olur? Oyun haricî film dizi vesaire de izliyorum.