Dell Alienware Aw2725dm alınır mı?

LiwolaS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
12000
Merhabalar 2k monitör arayışındayım min 180hz bu fiyata güzel 240 varsada olur onerebileceginiz varmı?

Peki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyor :)
Evet bazı insanlar kötü deneyim yaşıyor kendim bir çok ürün aldım sinerjiden sorunsuz geldi kullanıyorum sistem ekran kartı monitör vb

Hocam kasımı beklemeye gerek var mı pc bileşenleri için ve ekipman ekran kartı monitör vb için?
Bu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki öneriniz için teşekkür ederim satıcı malum site insan alırken 5 defa düşünüyor :)

Bu konuda ne desem boş olur. Yarın ne olacağı belli değil. Sallamasyon öneri yapmaya girer.

G65B nasıl hocam peki çok.oneriliyor ben fps rekabetçi oyun tabanlı oyunlar oynuyorum IPS düşünüyorum ama bu Va curved ipsten daha mı iyi olur? Oyun haricî film dizi vesaire de izliyorum.

Hocam satın almadan bağımsız MSI

G272QPF E2 nasıl?

İncelemesi yok. Bunun üstü g274qpf e2 iyiydi ama g65b ondan da iyi. Yani bu modelden de iyi olacağı anlamına geliyor.

G65B nasıl hocam peki çok.oneriliyor ben fps rekabetçi oyun tabanlı oyunlar oynuyorum IPS düşünüyorum ama bu Va curved ipsten daha mı iyi olur? Oyun haricî film dizi vesaire de izliyorum.
G65b karma kullanım monitörü. Dizi, film, hikayeli ve rekabetçi oyunların hepsinde oldukça iyi. Bu bütçede ben olsam bunu alırdım. Bir de tv özelliği, hoparlör, WiFi, Bluetooth vb özellikler var. Cok mantıklı bir tercih haline geliyor.
2251.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri