Ağırlıklı olarak valorant yüksek sıralamalarda oynuyorum. Ses kasmak önceliğim. Şuanda tüm donanımlarımı değiştirdim. Klavyesinden monitörüme kadar upgrade...
Gördüğüm çoğu valorant youtuberide cloud 3 kullanıyor. Birkaç sorum var uygulamasından falan ayar gerekiyormu veya driver yüklememiz veya ayar yapmamız...
Mousemde kablosuz zaten max ne kadar fark edebilir kablosuz olması diyorum kendi kendime. O yüzden wireless alacağım büyük ihtimal farkı bile hissedemem...
Kullanım amacım valorantta ses kasmak ağırlıklı. Rahatlığını fazla önemsemiyorum takılmıyorum okadar. Cloud 3 almakta karar verdim gibi. Fakat kablolu ve...
Direkt hyper x hocam bende valorantta üst sıralamalarda oyuncuyum hyper x gibisi yok ses kasma tarafında bence
1736115360
Cloud 3 ses kasmak için daha iyi
Biraz bütçe meselesi benim maddi sorunum yok o yüzden HİQ kullanıyorum. Kreatin olarak proteinocean bakabilirsin ucuz yani hiqdan alayım diye bişey yok aynı...
Büyük ihtimal onlarda spor yapmıyor asla öyle bir şey yok supplement ile steroidleri karıştırıyolar sanırım. Supplementler asla sağlığa zarar vermez ideal...
Supplement bu hocam steroid mi allah aşkına. Kreatin harici hiçbir supplemet hacime etki etmez. Kreatinde su tutumu yapar daha dolgun gösterir okadar...
karbonhidratı azalt proteini artır hocam. hem kilo verirsin yağ yakmış olursun hemde kas kaybın minimum olur hatta kaybetmezsin bile. ama daha yenisin yok...