loewry isimli üyenin son etkinliği

• loewry
    Keşke. Hayal dünyası gibi ama biraz sizin söyleminiz
  • loewry
    loewry, RTX 5080 Super nasıl olur? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    24 olacak diye biliyorum fiyatı 80 dan aşşağı olmaz gibi
  • loewry
    Ps5te öyle bir ayar görmedim en azından benim oynadığım oyunlarda
  • loewry
    loewry, Playstation 5 vs pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam cloud 3 wireless kulaklık var bende usb girişi varmı ps5 de kulaklığı bağlayabileceğim 1762352782 arkadaşın dediğine göre 2k ya çekip 60fps...
  • loewry
    2.el ps5 slim al geç
  • loewry
    4k çözünürlükte 60fps oynamak pek üzmez hocam sonuçta 55 inç ekran. pc ye göre kıyasladım sadece. 1-2 kez ps5 den fifa attım baya güzeldi
  • loewry
    anladım hocam sağolun sizin son kararınzı ne olurdu bütçe oluşturabilirsem çıkartayımmı yoksa zorlamaya gerek yok al geç slimi keyfinemi bak dersin. Amacım...
  • loewry
    ozaman anladığım kadarıyla pc de slimlede zaten her oyunu en iyi ayarda oynayacağım çünkü 1080p monitör. Ama tv de slim 4k olduğu için zayıf kalacak. mesela...
  • loewry
    Oyunda Pro modu varsa o mod PS5 in kalite moduna yakın bir görüntüyü PS5 performans modu kadar FPS ile veriyor. Mesela PS5 RTX açık 30FPS mi RTX kapalı...
  • loewry
    ps5 proda nasıl bu limitler 4k da kaç fps alabiliyoruz veya 2k da. birde merak ediyorum ben pc de bile hikayeli oyunlarda 70-80 fps lerde oynarken pek zevk...
  • loewry
    bana yeter sıkıntı yok hocam. slimdede rahatça 120fps sağlam kalite alırım değilmi? Monitörde zaten rahatça alacağımdan eminim. tv de de kasma veya düşük...
  • loewry
    loewry, Playstation kategorisinde Playstation 5 vs pro başlıklı bir konu açtı.
    aradaki farka değermi? genel olarak monitörümden oynayacağım 1080p 360hz. Ama gta 6 veya fc26 gibi oyunlarıda tv den oynarım. 55 inç 4k Qled 144hz...
  • loewry
    Youtube'da tonla karşılaştırma vidosu var. İzleyip kendin karar verebilirsin.
  • loewry
    loewry, Playstation 5 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Satmahı düşünmüyorum hocam. Slimmi promu sizce farka değermi
  • loewry
    loewry, Playstation 5 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Profilinizden imza kısmına girin orası
Geri