Beyler türkiyede pek satılmıyor sanırım, ufc tişörtleri almak istiyorum, jon jonesin baskılı veya tom aspinall falan gibi. Trendyolda 1-2 tane var okadar. Önerdiğiniz mağaza var mı? Shopier de falanda olur
Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
Alalı yaklaşık 15 ay olmuş. Devir 405, pil sağlığım 90 a düşmüş. Bir tık fazla gibi geldi sizce sağlıklımı bu durum? Kaça kadar düşmesi normaldir. Sanki sarjım bir tık hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı
Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
Evet immo ve radi eloda genelde şüpheli hesapların maçları canlı izleniyor, yüce elo şuan cidden bataklık. Legit hileler çok artmış durumda immoya çıkana kadar 2 güne bir kp iadesi alıyordum. İmmoda daha hiç hile olayı yaşamadım
Güncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yok
Orasını bilemiyorum ama çok öyle bir tip durmuyor davranışlarından konuşmasından iyi biri olduğu anlaşılıyor. Öyle ortamcı bir kızda değil çevresi kücük
Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay...
uygulamanın kendisi uyarıyor ben karışmam diye :D ondan dedim 380fps e almak çokmu yoruyor wallpaper enginede görev cubugu gizleme yokmu sırıtıyo beyaz beyaz