192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
Kral büyük fanların genel sorunu bu malesef gösteriş istiyosan sıvı soğutma alacaksın. İlerde 9600x gibi planların varsa iyi bir tek fanlı kule tipi anca idare eder iade edeceksen planını ona göre yap
oraya mümkünse bidaha uğrama bile. pc ile herşeyi sabırlı olursan kendin yapabilirsin bir zorluğu yok. ama yapmaya çekindiğin olursa yine oraya götürme kazanmasın öyle açgözlü yerler.
takması kolay video izleyerek 10 dk da takarsın. 1500tl ne insafsız bu millet valla. belki soğutucu okadar pahalı değildir
1776091701
yeter
1776091767
bizim burda 2000e tüm kasayı baştan topluyorlar ora neymiş öyle. azıcık insaflı olsa getir bi dürüme takarım derdi :D
vw yedek parçası falan daha kolay bulunuyor diye biliyorum ek olarak pazarıda daha geniş al sata müsait araç. 2008 den beri vw altyapısında araçlar kullandık tek sorun dsg şanzımanın 7-8 sene sonrası sapıtmaya başlaması. güncel olarakda passat kullanıyoruz 1.5 tsi 6 senelik araç daha 60binde...
5 sene gamepower kullandım alt segment diye patlıyor diye bişe yok sans işi. 3-4k yada kaliteli bişe alamazsın zaten değişmeye gerek yok sırf üst kalite tam güvenlik diye değişmek istiyosan 8k dan başlıyor iyi modeller