Fffff
1740595982
Hocam genel olarak böyle bir sorun var her oyunda. Monitörüm direkt victusun orijinal monitörü laptop zaten sistem. Sistemden drop yiyor belki olabilirim ama ne yapmam gerek tam olarak?
Dostum yanımda arkadaşımın sistemi de var ikimiz de aynı ayarlarda onun sistem cayır cayır akıcıyken benimki kasıyormuş gibi fpslerimiz de aynı, masaüstü sistemimde de kasma hissiyatı yok ancak bunda var sorun yaşamasam neden burada konu açayım?
Yaklaşık bir yıl önce aldığım laptop aldığım günden beri fps değerlerinde bir sıkıntı yok ancak sanki 75hz oynuyormuşum gibi hissettiriyor, masaüstünde aldığım o 144hz hissiyatını alamıyorum ve masaüstü sistemim garip bir şekilde laptopumdan çok daha kötü bir sistem. Driverlarım güncel V-sync...
hocam bu iki sistem arasında ne kadar fark olur yani o aradaki 4kya değer mi öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi degilimdir lol oynarım genelde birde malum kyk hikaye oyunlarına sarıcam gibi çok fark etmezse 28klık aceri almayı düşünüyorum ayrıca çok teşekkürler önerileriniz için.
Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum
Xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum ve yazı yazarken gboard klavye bir anda donuyor hicbirsey yazamiyorum ancak 1 2sn icerisinde duzeliyor. Sorunu nasıl cözebilirim daha dün basladi böyle birsey yoktu.