Looper isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Hocam hep şarjda oynuyorum zaten aksi takdirde kasıyor sistem şarjdayken bu şekilde sorun yaşıyorum
  2. L

Fffff 1740595982 Hocam genel olarak böyle bir sorun var her oyunda. Monitörüm direkt victusun orijinal monitörü laptop zaten sistem. Sistemden drop yiyor belki olabilirim ama ne yapmam gerek tam olarak?
  3. L

Dostum yanımda arkadaşımın sistemi de var ikimiz de aynı ayarlarda onun sistem cayır cayır akıcıyken benimki kasıyormuş gibi fpslerimiz de aynı, masaüstü sistemimde de kasma hissiyatı yok ancak bunda var sorun yaşamasam neden burada konu açayım?
  4. L

Oyunda 144 fps alıyorum zaten LoL'de oyunbaşı 500e kadar fps alıyorum tabii ki 200de sabit oynuyorum ama bir kasma hissiyatı var
  5. L

Yaklaşık bir yıl önce aldığım laptop aldığım günden beri fps değerlerinde bir sıkıntı yok ancak sanki 75hz oynuyormuşum gibi hissettiriyor, masaüstünde aldığım o 144hz hissiyatını alamıyorum ve masaüstü sistemim garip bir şekilde laptopumdan çok daha kötü bir sistem. Driverlarım güncel V-sync...
  6. L

20-30K Arası Laptop Önerisi

buna ne dersiniz hocam? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C8NVFGX7/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  7. L

Hocam şuna ne dersiniz? ya aileme 20 30 bin arası dedim çok da çıkmak istemiyorum fazla abartmak da istemiyorum. https://ty.gl/7m6gqie3sb
  8. L

hocam bu iki sistem arasında ne kadar fark olur yani o aradaki 4kya değer mi öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi degilimdir lol oynarım genelde birde malum kyk hikaye oyunlarına sarıcam gibi çok fark etmezse 28klık aceri almayı düşünüyorum ayrıca çok teşekkürler önerileriniz için.
  9. L

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum
  10. L

Uygun fiyatlı kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayar için uygun fiyatlı 400 500tlye kulaklık önerir misiniz? Evde çocuk var biraz sağlam olursa güzel olur.
  11. L

Monitörün içinden geçtim yardım

icerdeki televizyonu caldim sıkıntı yok beyler devam👍🏿👍🏿
  12. L

arkadaslar sizin hic mi tr master elo seri maciniz olmadi AJBSJAXNAKDNAOQ
  13. L

hocam ya var mı monitör önerin 144hz 1ms ucuza
  14. L

Arkadaşlar monitöre kablolu ince kulaklık fırlattım böyle oldu bunun tamiri falan ne kadardır ya anlayan var mı? nolmus
  15. L

Android Gboard Klavye donuyor

Xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum ve yazı yazarken gboard klavye bir anda donuyor hicbirsey yazamiyorum ancak 1 2sn icerisinde duzeliyor. Sorunu nasıl cözebilirim daha dün basladi böyle birsey yoktu.
Geri