20-30K Arası Laptop Önerisi

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32-33K lara çıkabilirsen 4060 laptoplar var.

az daha bütçeyi artırırsan

hocam bu iki sistem arasında ne kadar fark olur yani o aradaki 4kya değer mi öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi degilimdir lol oynarım genelde birde malum kyk hikaye oyunlarına sarıcam gibi çok fark etmezse 28klık aceri almayı düşünüyorum ayrıca çok teşekkürler önerileriniz için.

hocam bu iki sistem arasında ne kadar fark olur yani o aradaki 4kya değer mi öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi degilimdir lol oynarım genelde birde malum kyk hikaye oyunlarına sarıcam gibi çok fark etmezse 28klık aceri almayı düşünüyorum ayrıca çok teşekkürler önerileriniz için.
Fiyat farkına değer.

Fiyat farkına değer, heleki laptop dediğimiz bilgisayara sonradan da yükseltme yapamadığında direk aldığında alabilceğinin en iyisini almak en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,876
Üyeler
187,112
Son üye
haulebirusak61
Geri