Hocam hiç statik elektriklenme yaşadın mı? Ayrıca yakın şehirlerde bile İKEA bulunmadığı için olası garanti durumunda mağazalarına gitmem gerekir mi yoksa kargo ile tüm işlemler hallediliyor mu, bilgin var mı?
Merhaba, bir süredir oyuncu veya ofis koltuğu arayışındayım. Birçok marka ve modeli araştırdım. Tamamen herkesin beğendiği bir ürün bulamadım. Birinin övdüğünü diğeri eleştirmiş.
En sonunda Hawk Future ve IKEA Markus arasında kaldım. Hawk'ın rahat olmaması ve parçalanma, kırılma gibi...
Bende ayni model var. Isinma sorunu ve performans kaybi problemim var. 90 dereceleri gorur oyle soyleyeyim. Ben sogutucu aldim 75lere dustu ama performans sorunum devam ediyor. Serviside rezalettir asusun. Bence lenovo legion veya monster tulpar serilerine yonelin. Bu fiyata malesef msi yok
Attığın Asus rog modeline sahibim çekmediğim problem kalmadı lütfen uzak dur. Teknik servisi de rezalet anlaştıkları kargo şirketi de rezalet. Isinma sorunu mu dersin ölü piksel mi dersin performans kaybı mı dersin sakın bulaşma. Lenovo Legion öneririm ve kesinlikle Amazondan al.
Laptopu yeni aldım ilk denediğim oyun Cyberpunk oldu. Ultra ayarlarda rtx ve dlss kapalıyken kapalı mekanlarda ve şehir dışındayken FPS 70, 80 civarında. Şehir içinde ve kalabalık ortamlarda 40 fpslere kadar düşüyor. Bu fps dengesizliği beni korkuttu. Ayarları düşürsemde dlss açsam da pek bi...