Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Klima almayı düşünüyorum, salona takacağım ve oda 25-30 metrekare. Ben 18000 BTU daha iyi olur diye düşünüyorum ama internetten hesapladığımda 12000 BTU öneriyor, dolayısıyla ne kadar doğru bilemedim. Konu hakkında bilgili olan arkadaşların tavsiyelerini...
Vatandan alınca işte yerinde test etme avantajı gibi bir imkan var ama belki ben monitörü eve getirdiğimde coil whine problemi gibi bir sorun oluşacak? Ne bileyim belki başka bir şey olacak? İade hakkım hiç olmuyor işin sıkıntısı bu işte
Aynen aynı satıcılar. Betaplus, Laptop.com.tr, Gaming,gen.tr hepsi aynı. İnsan biraz korkuyor ya tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum. Bir monitör alacağız kabusa dönmesini istemiyorum bu işin
Buradan monitör almayı düşünüyorum ama internette baya kötü yorum yapanlar olmuş. Milletin iade gönderdiği ürünleri satıp duruyorlarmış. Pek güvenilir gibi de gelmiyor ama yetkili satıcı olarak geçiyor. Ne diyorsunuz alınır mı? Normalde vatan'dan alacaktım ama internetten alışverişte 14 gün...
hocam bu tclyi çok övüyorlar falan da benim sana önerim mağazaya gidip bakmadan tv alma. bana da öneriyorlardı mağazaya gittim baktım oyuncak gibi tv'ydi. çok dandikti kullanılan malzemesi. lg qled aldım mesela
Çok teşekkür ediyorum. Sizi de çok yormak istemiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Bunlara yanıt verebilirseniz gerçekten fazlasıyla yeter de artar bana.
1- Monitörü nereden aldınız?
2- Ölü piksel gibi bir sorunla karşılaştınız mı?
3- IPS Glow testi yaptınız mı? Yaptıysanız ne seviyede...
Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız kısaca artı eksilerini yorumunuzu yapar mısınız? yaparsanız gerçekten çok memnun olurum çünkü bende almayı düşünüyorum ve düşünceleriniz benim için çok önemli. IPS glow ne durumda, ghosting var mı, bazıları monitörü kapatınca ses geliyor demiş yay sesi gibi...
Vatandan almayı düşünüyorum onu hocam. Tek sıkıntısı şu ölü pikselli gelirse ne yapacağım? Birkaç ölü piksele kadar iade almıyorlarmış bildiğim kadarıyla ve bu durum çok can sıkıcı