Nvidia Live Assistance (Canlı Destek) ile görüştüm ve müşteri hizmetlerine yaklaşımımızın doğruluğu hakkında bilgi vermesini istedik. Yazışma metnini ve görsellerini ve İngilizce ve Türkçe versiyonlarını aşağıya alıyorum. Aşağıdaki Türkçe çevirisi ve hemen altındaki de orijinal İngilizce yazışma...
Önemli Bir Ayrım ve Tespit:
“Teorik olarak, aynı çözünürlükte ve yazılımsal iyileştirmeler devre dışıyken tüm ekran kartları aynı görüntü kalitesini verebilir; fark sadece FPS’te olur. Ancak pratikte modern oyun ve video teknolojilerinde ekran kartının gücü, görüntü iyileştirme ve yükseltme...
Sony WH-1000XM5 İçin Konfor Çözümü
Not: Diğer Kulaklıklar İçin de Uygulanabilir
Sony WH-1000XM5, ses ve gürültü engelleme konusunda çok başarılı olsa da uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyordu. Bazıları daha uzun sürelerde sorun yaşamayabilir ama ben bir saatten sonra kulaklarımın acımaya...
ISI YALITIMLI ARÇELİK AC 8030 HAVA SOĞUTUCU KURULUM REHBERİ
(Kişisel ve Yakın Mesafe Kullanım için, Vantilatörden ve Pek Çok Yönden Klimadan Daha Avantajlı, Tasarruflu)
https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-8030-hava-sogutucu
Not: Isı yalıtımı kurulumu bireysel teşebbüsle...
Okursanız bizim kanaatimize göre asıl sebebi görebilirsiniz. Tabi ki konu çok boyutlu, sebepler de ama asıl sebep satış azlığı, korsan kullanım vs. değil. Esas ana nokta tam tersi istikamette. Okursanız görürsünüz.
Bir arkadaşımız Almanya'daki oyun satışlarının ülkemizden çok daha fazla olduğunu ortaya koymuş. Buna karşılık cevabımız aşağıdadır:
"Sizin ifade ettikleriniz gerçeğin diğer bir yönünü ortaya koyuyor ve bunu da zaten önceki ifadelerimde kabul ve ifade etmişim, bakınız:
“Bizim millet zaten...
Aşağıda aktardığımız somut istatistiksel veriler hakkında önemli bir bilgilendirme:
Biz aşağıdaki somut verileri ortaya koymadan önce Youtube videosunda firmaların bazı satış rakamlarına ulaşıp görebildiğini ve ülkemizde satışların çok az olduğunu ve asıl maliyetin çeviri değil lokalizasyon...
YEREL FİYATLANDIRMA VE TÜRKÇE DİL DESTEĞİ TİCARİ AKIŞ AÇISINDAN TABİİ BİR GEREKLİLİKTİR, EĞER FİRMALAR ÜLKEMİZDE SATIŞ YAPMAK İSTİYORLARSA...
Bu konuda ifade ettiğim basit ve gerçekçi, gayet makul bir yaklaşımım var: Eğer firmalar bir ülkede (bu örnekte ülkemizde) satış yapmak istiyorlarsa...
Geçen gün bir video izledim. 3090'da olan güvenlik korumasını (güç dengelemesini), 4090 ve 5090'da kaldırıp piyasaya öyle sürmüşler. 3090'dan iki kat fazla güç çekmesine rağmen böyle bir iş hakkında ne düşünülebilirse düşünmek hiç de yanlış olmaz. Videoda bu mesele ayrıntılarıyla izah ediliyor...
4K ultra oyun deneyimi için önce Cyberpunk oyununda çok memnun kaldığı 5080'in daha sonra 4k ve ışın izleme için bazı oyunlarda (Indiana Jones) çok yetersiz kaldığını görerek, 5080'i satıp satarak 4090 almış ve 180 derece ters yüz olmuş bir deneyim ve fikir değişimi yaşamış. Bizim konumuzda da...
NVIDIA EKRAN KARTLARI İÇİN VİDEO VE OYUN İYİLEŞTİRME ÖZELLİĞİ
Kartınızın Gücünü Kullanın! (Oyun ve video için Rtx Video Super Resolution ve Rtx Hdr)
Nvidia kartlarda mevcut olan video ve oyun deneyimi iyileştirme teknolojilerini kullanıyor musunuz? Bu özelliklerin oyun ve videonun görüntüsünü...
Okumadan, anlamadan cevap yazmayın, yorum yapmayın. Emek verene de, kendinize de saygısızlık.
1740766048
Amd 9000 serisi için her ne kadar 2k fiyatına 4k oyun deneyimi denilse ve tercih edilebilir kartlar olarak görünse de, şimdi baktım, rtx 3090 bile 9070xt ye denk ve hatta biraz daha iyi...
Herkes kendi kabı kadar alır ve kabına göre anlar... Bir insan bir şey yazdığı ve gayret ettiği zaman, hemen ve sadece ne menfaati olduğu veya ne yarası olduğuyla ilişkilendirmek ne kadar sığ ve dar bir yaklaşım. Bunu yapanlar genelde araştırıp menfaatsiz ve karşılıksız olarak insanların faydası...
En basitinden şöyle bir şey düşünmek gerekmiyor mu? Işın izleme ve dlss aynı dönemde çıkıyor ve ekran kartını bu kadar zorlayan ve olmasa da olabilir nitelikte bir ışık yansıma efektinin bu kadar abartılması ve adeta hastalığı üretenin de, aşıyı üretenin de aynı kurum olması misali, burada da...
Marvel's Spider-Man 2 oynuyorum ve bu oyun çıktığından beri sürekli çökmesi nedeniyle çok fazla olumsuz yorum almış ve bir yama (update-fix) yayınlamalarına rağmen bu yama da pek işe yarar değilmiş ki, yamadan sonra da oyun çok kısa aralıklarla olmasa da, can sıkıcı bir şekilde çöktü defalarca...