Hocam daha dün arkadaşımı mağdur ettiler. Gönderdikleri hiçbir ürünün arkasında durmuyorlar. Gönderim süresi elbette ilgili kargo firması, ürün tedariği vs...
Yayın düşünüyorsan AMD + Nvidia.
Yayın düşüncem gelip geçici bir heves, bakarsın hiç açmam sürekli oyun oynarım dersen AMD + AMD.
35K'ya 7500F + 4060Ti...
bu kasada düşündüğümüz gibi f/p ürünü olan ryzen 5 7500F kullanılmış intel i5 13400F den bir tık daha iyi sanırım ama eşiti bu denmiş
anakart çift m2 ssd...
Buyur sistem bu. O kadar gürültülü değil hocam coil whine 😃. Bu sistem birkaç özelleştirme istiyor ben kendi fikrimi söylemeden önce bi siz analiz yapıp...
linki göremedim ama bende mi sorun var acaba 😅
1735047906
ikinci el almak evet söylediğin gibi mantıklı ama sorun şu ki ben bilgisayarı ikinci el tek tek...
Tavsiye ettiğiniz kanallar için teşekkür ederim. Yani ben geceleri de bilgisayar başında olan biriyim ve ailem erken yatıyor. Eğer coil whine çok fazla ses...
Estağfurullah her zaman yardımcı olmak için buralardayım. Eski sisteminizden kalma hiçbir parçayı yeni sistem de kullanmanızı önermiyorum. Ssd 256 GB'mış...
https://www.gamegaraj.com/urun/modart-7a-rtx4070s/
kral illa intel işlemcili sistem alcam diyosan o yazdıgın işlemcileri alabilrisin ama amd işlemciler de...
Dediklerimi öncelikle anladığınız için teşekkür ediyorum.
Anakart kısmı 2 adet m.2 ssd takılan önerme sebebim, mesela hazır sistem de 500 gb ssd oluyor...