lucienz isimli üyenin son içerikleri

1. L

Gamakay MK61 fiyatı hakkında

https://www.amazon.com.tr/Akko-Anti-G%C3%B6lgelenme-Doubleshot-Ba%C5%9Fl%C4%B1klar%C4%B1-Profiller/dp/B099DW3V46 hocam zam gelmiş hıçkırarak ağlıyorum şu an. 1687734086 hocam 300 daha ekleyip Akko 3084S almak mantıklı mı
  2. L

kalite olarak çok büyük fark var mı fn tuşlarına basarak pek pratik olmaz cunku
  3. L

hocam şimdi lol oynuyorum ve f tuşları kendi takım arkadaşlarımı izlemek için büyük kolaylık oluyor ama gerçekten kemove cok daha üst bir seviyeyse bunlardan feragat edebilirim.
  4. L

hocam sizce bu mu yoksa akko 3087 yellow switch mi
  5. L

Çözüldü✓ Amazon Akko 3087 taksit

tamamdır çok teşekkürler
  6. L

Akko 3087 Horizon Cream Yellow Switch Alınır mı?

Akko 3087 Horizon cream yellow Switch alınır mı? Genelde klavyede LoL oynadıgımdan dolayı F tuşları lazım oluyor ve Google da bir şey aratırken aşağı yukarı gitmek için alışkanlıktan dolayı yön tuşlarınada ihtiyaç duyuyorum numpad ise fazlalıkmış gibi geliyor bu bütçede önerilerinizide...
  7. L

❌İndirim Bitti! Gamakay MK61 1222TL

ilginç bende 1678tl
  8. L

Nasıl yani cok alışveriş yapmıyorsanız derken
  9. L

❌İndirim Bitti! Gamakay MK61 1222TL

hocam nasıl 1222tl
  10. L

tamamdır çok teşekkür ettim.
  11. L

Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce? 1687620002 hocam hangi kart ile
  12. L

Merhaba dostlar, Amazon'dan Akko 3087 alacağım ama sanırım yurt dışından geliyor taksitle alabilmemin bir imkanı var mı Enpara olsun Word olsun Axess olsun.
  13. L

Yardım Gamakay MK61 Yellow Swichlerin Hepsi V2 mi?

Hocam sizinki geldi mi v2 olduğundan emin oldunuz mu?
  14. L

Yardım Gamakay MK61 Yellow Swichlerin Hepsi V2 mi?

hocam her şey dahil mi bu fiyata geldi ve önerir misiniz elinize ulaştı mı
  15. L

N11 deki İncehesap satıcısı

tabii bekliyorum ama sadece kutusunu açıp bilgisayara bağladım 30 saniye falan test etme şansım oldu
Geri