Gamakay MK61 fiyatı hakkında

pixar

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1300
Arkadaşlar merhaba, bu klavyenin beyaz versiyonunu almayı çok istiyorum.
Ama max 1.300 bütçem varken klavyenin fiyatı 1.800 lere çıkmış, daha geçen aylarda 1.100 e satıldığını gördüm çok içime oturuyor gerçekten keşke o zaman alsaydım.

Şimdi sorum şu:
Bu klavye hâlâ tüm avrupa ülkelerinde hatta azerbaycandan tutun kıbrısa kadar hepsinde 1.294₺ ye satılıyor ama teslimat yerini türkiye olarak seçince fiyatı 1.800tl ye çıkıyor.
Türkiye hariç her yerde kampanyada gözüküyor.
Beklesem türkiye'de de kampanyaya düşer mi acaba :(
Venezüella'da, Arjantin'de bile 1.294tl den kampanyada gözüküyor yahu. Bizim suçumuz ne? :cry:

Ekler

• alman.png
    alman.png
    189.2 KB · Hit: 74
  • azer.png
    azer.png
    182.8 KB · Hit: 63
  • macar.png
    macar.png
    184 KB · Hit: 60
  • kıbrıs.png
    kıbrıs.png
    211.2 KB · Hit: 73
  • türkiye.png
    türkiye.png
    169.5 KB · Hit: 85
Arkadaşlar merhaba, bu klavyenin beyaz versiyonunu almayı çok istiyorum.
Ama max 1.300 bütçem varken klavyenin fiyatı 1.800 lere çıkmış, daha geçen aylarda 1.100 e satıldığını gördüm çok içime oturuyor gerçekten keşke o zaman alsaydım.

Şimdi sorum şu:
Bu klavye hâlâ tüm avrupa ülkelerinde hatta azerbaycandan tutun kıbrısa kadar hepsinde 1.294₺ ye satılıyor ama teslimat yerini türkiye olarak seçince fiyatı 1.800tl ye çıkıyor.
Türkiye hariç her yerde kampanyada gözüküyor.
Beklesem türkiye'de de kampanyaya düşer mi acaba :(
Venezüella'da, Arjantin'de bile 1.294tl den kampanyada gözüküyor yahu. Bizim suçumuz ne? :cry:
Hocam Kemove K68 al geç üzme kendini. gamakay kadar olmasa da beklentini karşılar.

Hocam bu attığınız klavye ile gamakay arasındaki fark nedir? Bu klavyede de gateron varmış şaşırdım
Gamakay Gateron V2 Kemove G Pro Gateron
Gamakay ek olarak pudding keycap ve daha iyi bir kasa kalitesi ile geliyor
Kemove biraz daha farklı bir tuş ve kasa dizaynı ile geliyor ayrıca 2.4g wireless ve bluetoothta mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şimdi lol oynuyorum ve f tuşları kendi takım arkadaşlarımı izlemek için büyük kolaylık oluyor ama gerçekten kemove cok daha üst bir seviyeyse bunlardan feragat edebilirim.
fn ile üstteki sayılara basarak f kombinasyonu ile kullanabiliyosunuz

Gamakay Gateron V2 Kemove G Pro Gateron
Gamakay ek olarak pudding keycap ve daha iyi bir kasa kalitesi ile geliyor
Kemove biraz daha farklı bir tuş ve kasa dizaynı ile geliyor ayrıca 2.4g wireless ve bluetoothta mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fn ile üstteki sayılara basarak f kombinasyonu ile kullanabiliyosunuz
kalite olarak çok büyük fark var mı fn tuşlarına basarak pek pratik olmaz cunku

Geri