LUCİF3R isimli üyenin son içerikleri

1. LUCİF3R

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
  2. LUCİF3R

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Clawsın 2 gamepadinide deneyimleme imkanım oldu.tactical mortal bence çok daha iyiydi kullanım olarak
  3. LUCİF3R

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

Bende var kapatılmıyor ama kısılabiliyor.rgb yerine tek renge geçiyor ben öyle kullanıyorum kısıp.Bu fiyata iyi gamepad ben memnunum.
  4. LUCİF3R

🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

bende dün aldım mx6 bezelye tanesi kadar ortasına bıraktım 7500f kullanıyorum değerler gayet iyi şuan.
  5. LUCİF3R

🔥İndirim FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms Fast IPS 3.399₺

Bende ocakta almıştım ışık sızması sorunu var. panelleri sorunlu bence çok fazla bu tarz yorum var.aldıktan sonra testlerde sıfır sorun olmasına rağmen 3 ayda gitti tavsiye etmem.
  6. LUCİF3R

❌İndirim Bitti! Sinerji 2 TB NVMe SSD indirimleri ( Çok iyi fiyatlar)

Hocam dikkatimi çekti birkaç gündür hemen hemen her fırsat başlığına aynı şeyi yapıyorsunuz amaç ne potansiyel dolandırıcılık seziyorum ?
  7. LUCİF3R

❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

Oyun depolamak için lazımdı eyv çektim bir tane sabaha karşı.
  8. LUCİF3R

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 43.599 TL! - Hoparlör Hediyeli

3 taksit axessle aldım özelleştirmeden fiyat iyi geldi bana
  9. LUCİF3R

Papara alternatifi uygulama?

Eft kart ücreti yok ama kampanya çok nadir oluyor ona rağmen 10 yıldır müşterisiyim masrafsız bankacılık olduğu için memnunum şahsen
  10. LUCİF3R

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Soundbarı çektim bakalım
  11. LUCİF3R

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Soundbar iş yapar mı?
Geri