Thelastmfi
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
bildiğinizi gibi papara kullanılmaz oldu.genelde ordaki sanal kartımla yapardım online alışverişleri tavsiye ediceğiniz alternatif var mı?
Papel fln vardı birde tosla flnbildiğinizi gibi papara kullanılmaz oldu.genelde ordaki sanal kartımla yapardım online alışverişleri tavsiye ediceğiniz alternatif var mı?
Nays kullabilirsin iş bankası tarafından yapılmış hem güvenilir hemde paparayla hemen hemen aynıbildiğinizi gibi papara kullanılmaz oldu.genelde ordaki sanal kartımla yapardım online alışverişleri tavsiye ediceğiniz alternatif var mı?
Eft kart ücreti yok ama kampanya çok nadir oluyor ona rağmen 10 yıldır müşterisiyim masrafsız bankacılık olduğu için memnunum şahsenEnpara iyi midir? kampanya cashback falan oluyomu
hacı nays icralık oran birinin parasını çeker mi ?Nays kullabilirsin iş bankası tarafından yapılmış hem güvenilir hemde paparayla hemen hemen aynı
Vodafone Pay izin veriyor ama kesinti yapıyor kredi kartı ile yükleyince.paparaya ne güzel kredi kartı ile para yükleniyordu var mı bu tip benzeri
İş bankasının olduğu için bişey diyemem çekebilirhacı nays icralık oran birinin parasını çeker mi ?