luffys_meat isimli üyenin son içerikleri

1. luffys_meat

5070 Tİ V2/SFF FARKI ve SİSTEM YORUMU

@frostybite @aliyavuz61 sistem tavsiyeniz varsa link atabilir misiniz madem? Böyle bi tane daha topladım
  2. luffys_meat

5070 Tİ V2/SFF FARKI ve SİSTEM YORUMU

İyi günler. Böyle bi sistem almayı düşünüyorum ama ekran kartının iki farklı sürümü olduğunu gördüm. Aralarındaki fark ne acaba? Bide sistem hakkındaki düşüncelerinizi belirtip bi tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  3. luffys_meat

FSP FP1000 1.000 VA Line iyi mi?

Teşekkür ederim bilgi için. Ben genellikle oyun oynayan biriyim o yüzden yeterli olmayabilir dediğiniz gibiyse. Önerdiğiniz ups varsa link verebilme şansınız var mı?
  4. luffys_meat

FSP FP1000 1.000 VA Line iyi mi?

Arkadaşlar bu ups'ten alsam bilgisayarımı ani elektrik kesintisinde sorunsuzca dayandırabilecek ve bana 10 dakikalık kapatma süresi verebilecek bişey mi bu? Ups'lerden hiçbir şekilde anlamıyorum o yüzden yardım lazım bilen biri varsa şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayarıma ne kadar güç lazım...
  5. luffys_meat

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz 3.050 TL

Videoyu izledim şimdi o aparattan çıkıyomuş ama senin dediğin ayrı satılıyo. Kutudan çıkan 1000hz veriyormuş.
  6. luffys_meat

Ben aldım ya gelince haber ederim çıkıp çıkmadığını.
  7. luffys_meat

Abdullah abi videosunu çekmişti bak istersen.
  8. luffys_meat

Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz rengi Amazon'da indirime girdi almak almak isteyen bakabilir. https://amzn.eu/d/fvJtHms 1733606561 Bende aldım kendime bi tane
  9. luffys_meat

4060 lı sistem için psu önerisi

Kronik sorunluymuş die duydum mag psu larını. Sorun olmasın?
  10. luffys_meat

4060 lı sistem için psu önerisi

Bi arkadaşım PSU almak istiyor. Sistemi msi 2x ventus 4060, r5 5600 ve msi b550 pro (anakarttan emin deilim) bunlar var. 500w psu kullanıyordu ama oyun oynarken yüksek grafik kullandığında sistem aniden kapanıyordu. Grafikleri kısarak sorununu çözdü. 650 w falan iyi bi psu almak istiyor...
  11. luffys_meat

Yardım Asus ROG Gladius III RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse 1400 TL

Hocam şuanda hâlâ kullanıyor musun? Bende gladius 3 aimpoint almayı düşünüyorum. Şuan 2.5k. Bu modeli iyi diğerleri de iyidir dersen alayım direkt.
  12. luffys_meat

4070 Ti Super'den Çıkan Garip Ses

Nisanda aldım malesef 🥲. Benim monitör de sorunlu çıktı çok fazla ghosting varmış. Hiç anlamam normal karşıladım ama iş baya büyüdü. Onu servise verirken bunu da sorarım bi. Teşekkür ederim.
  13. luffys_meat

Garanti kapsamına girip girmediğini sorgulayabileceğim bir yer var mı peki? Bide bu ses örnek vereyim steamde dolaşırken fare tekerleğinden aşağıya kaldırırken de çıkıyor ama daha fazla. Msi b650 gamig plus wifi var anakart olarak da
  14. luffys_meat

Merhaba, bir sorum var. Bilgisayardan random bi oyun açınca buckshot roulette gibi basit bi oyun dahil kasadan tiz bir ses gelmeye başlıyor. Alt f4 çektiğim gibi ses gidiyo. Ekran kartından geldiğinden şüpheleniyorum normal olarak. Bu bir sorun mudur? Arkadaşımda msi ventus 2x 4060 var ona...
  15. luffys_meat

Çözüldü✓ Bilgisayarım Rdr oynarken aniden kapanıyor

benim arkadaşımın pc sinde de yaşandı bu sorun. ya işlemcin çok ısınıyor koruma için kapanıyor ya da PSU yetmiyor. bunu anlamak için oyunun kalitesi düşüğe çekebilirsin. benim arkadaşım kaliteyi ultradan ortaya çekince sorun düzeldi. 500w sertrifikasız bi psu su var pc sinin tam gücünü alamıyor...
Geri