ekran kartını kasıtlı olarak düşük tuttum sadece nvidia reflex ve görüntü versin diye 9070xt alırsam karta yazık olucak hikayeli oyunlarla pek aram yok ssd tavsiyesi için teşekkürler
Selamlar hepsiburada üzerinden taksitle almak üzere şöyle bir sistem topladım işlemci ağrılıklı oyunlar oynuyorum ve 1080p monitör kullanıyorum 2 yıl içerisinde monitörle birlikte ekran kartımı da yükseltebilirim ama şimdilik şöyle parçalar seçtim
ASUS DUAL RTX 5060
Ryzen 7 9800x3d
MSİ B850...
Estağfirullah bu ihtiyaçlarınıza akakçeden tek tek alarak çok daha uyguna ulaşabilirsiniz yapay zeka için de 5060dan daha güçlü bir kart seçin bence 5000 serisinin oyun kanadında sunduğu artılara ihtiyacınız yoksa 4000 serisinden daha güçlü bir kart mantıklı olabilir bence
düz 5060 sisteme 50k verilmez hocam oyun için alıyorsan iyi bir soğutmayla amd işlemci önerirdim 5070li hazır sistemlere özelliştirme yapmak daha mantıklı gibi
Çözüldü olmuş fakat belki yardımım dokunur tam da bahsettiğiniz yükseltmeyi 2 yıl önce yaptım başlarda iyiydi ama 1 yılın ardından benzer durumlar valorantta ve csde fight içi fps düşüşleri 240 hzi alamama gibi sorunlar başladı diğer arkadaşların da dediği gibi 1-2 yıl sonra benzer bir başlık...
Merhabalar hayırlı forumlar işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum 1080p oyunculuk için şöyle bir sistem topladım
Vatanın %20 indirimine denk getirebilirsem 50kya denk geliyor sizce alınır mı değişim vs. önerebileceğiniz parça var mı