50.000 Tl Bandında Bir Sistem Toplama Hk.

Sizce bu sistem 50.000 ₺ için uygun bir sistem mi? Değil ise önerileriniz neler olabilir.

www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=74414-1_73983-1_72852-1_82207-1_78048-1_64460-1

Not: Depolama alanı eski bilgisayarımdan aktarılacaktır oy üzden seçilmemiştir.

Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim.
bir tık kötü maalesef

şu iki sistem varken alınmaz 2x16 ram ve b650-mr seçip alabilirsin.

düz 5060 sisteme 50k verilmez hocam oyun için alıyorsan iyi bir soğutmayla amd işlemci önerirdim 5070li hazır sistemlere özelliştirme yapmak daha mantıklı gibi

düz 5060 sisteme 50k verilmez hocam oyun için alıyorsan iyi bir soğutmayla amd işlemci önerirdim 5070li hazır sistemlere özelliştirme yapmak daha mantıklı gibi
hocam sistemi multi boot kullanacağım amd işlemci hackintosh işini bozuyor malesef almışken genelde beni en az 5 10 yıl hiç boot değiştirmediğim süreçte güvenli tutsun diye sistem kuruyorum genelde müzik işleri yapıyorum ekran kartı da yeni nesil bir ekran kartı alayım diye aslında 5000 serisi seçildi. Genelde çokta güç gerektirmeyen oyunlar oynuyorum sadece, yapay zeka projelerim için yetecektir diye düşündüm. Forumda yeniyim konuyu biraz az detaylı açmışım kusura bakmayınız.

Estağfirullah bu ihtiyaçlarınıza akakçeden tek tek alarak çok daha uyguna ulaşabilirsiniz yapay zeka için de 5060dan daha güçlü bir kart seçin bence 5000 serisinin oyun kanadında sunduğu artılara ihtiyacınız yoksa 4000 serisinden daha güçlü bir kart mantıklı olabilir bence

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir tık kötü maalesef

şu iki sistem varken alınmaz 2x16 ram ve b650-mr seçip alabilirsin.
bu hazır sistemlere baktığımda anakartlarında ne type c header görüyorum ne de kasalarda bir destek mevcut biraz daha yeni teknolojilere de uygun olsun istiyorum hazır sistem tarafından kendime uygun teknolojiler ile dizayn ettiğimde ise normalde 50k fiyata bulabilecek durumda iken 60kya çıkabiliyor mesela atılan örneklerde ses ve yapay zeka uğraşlarım olduğu için biraz geride kalıyor bu hazır sistemlerin teknolojik alt yapıları. cevabınız için teşekkürler.

teşekkürler önerilerin için.

Geri