index2i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat performans güzel bir sistem olmuş, ne anakartı çok düşük ne de saçma bir parça var, bir tek psu modelini bilmiyorum ona tier listten bakmak lazım.
Belki 5070 yerine biraz daha eklenip 9070xt alınabilir hem kas gücü hem de 16gb vram iyi olur bu sisteme.
Bir de m.atx bir anakart seçmişsin, o kasanın m.atx modeli var 2 bin daha ucuz ve görsel olarak benim daha hoşuma gidiyo alttaki PSU yuvası falan. M.ATX anakart ufak duracaktır ATX kasada.
![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O kasaya sığmayacak ekran kartı yok gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bu sistem bu paraya alınır mı? kısmına gelirsek ben olsam düz 5070 almazdım şahsen. Yukarıda belirttiğim sebepten ötürü.
hocalarım arkadaşım beyaz istediği için böyle bir ekran kartına denk geldim ve inceledim performansı sapphire nitro+'a yakınmış siz ne dersiniz önerir misinizArada dağlar kadar fark var desem yeridir.
VRAM olarak 4 GB gercekten önemli bir fark ve 12 GB geleceğe dönük olarak yetersiz fakat 16 çok uzun yıllar yeterli olacaktır.
Sıcaklık olarakda 9070xt daha stabil ve serin çalışıyor.
FPS olarakda gerçekten dağlar kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 9070xt Sapphire nitro+ modelini tercih ettim sinerjiden aldım 1 aya yakın olacak şimdide kalan parçaları alacağım![]()