Hocam cache gibi düşünün NAND flash'a yazılmadan önce geçici olarak orada tutuluyor veriniz. Normalde bu hız avantajı sağlar ama son zamanlarda DRAM'siz...
DRAM'li Kioxia Exceria G2 mi bu mu? Sandisk'in verileri fark atıyor ama DRAM'e değer mi?
https://www.epey.com/sabit-disk/kioxia-exceria-g2-lrc20z500gg8.html
Aliexpress gibi olmuş yani ne kötü. Bu kuralları unutmayın gençler kim geliyorsa gelsin bundan sonra şu insanlık dışı kısıtlamaları kaldırması lazım. Kendi...
Anladım eyvallah. X15 verdi dahil nasıl 750 olmuş ona şaşırdım. Bende şuan 620 TL ye indi indirim verdi ne yaptım ettim ama 550 TL ekstra verdi çıkıyor 670...
vergi hariç hocam sınır. ama şu an bi soru işareti var işte 27 euro nasıl belirlenecek vs diye. %1 gibi saçma bi şey daha koydular o ne onu da kimse...
Hocam indirimsiz fiyatların toplamı 1050'nin altında olmadan olmasını istiyor diye biliyorum. Mesela belki 50-100 TL'lik ürünle olabilirdi belki. Bende şu...
Dostum hiç garantiye işin düşmediyse bilemem ama telefon gibi hasar alma bozulma ihtimali yüksek bi cihaz için garanti desteği ilk sorguladığım şeylerden...