Okuma ve yazma hızları gayet yüksek ve bu fiyat bandındaki en iyi ssd diyebilirim,sadece kutusuz o yüzdenmi bu kadar ucuz veya kronik bir problemimi var bilmiyorum sizce alınır mı? ?
işlemciden tam performansı alabilmen için x3d gaming modun kapalı olması lazım açık olunca sanal çekirdekleri kapatıyor çünkü ve soğutman iyise 105watt tdp açmanı tavsiye ederim bende phantom sprit var gayet iyi sıcaklık 9700x ve 9070 ile
düzeldi ama ben chatgpt yardımıyla daha derinlere indim amd den bile sürücü indiremez hale getirip ethernet kablosunu cıkardım o sırada actım tekrar kurulumu yaptım ve yine chatgpt ayarlarını yaptım duzeldi
sistemin benimki gibi aynı bendede 9700x var bu icindeki ekran kartına windows kendi sürücü indiriyodu bende biostan kapattım islemcinin ekran kartını oyle cozuldu olay
1765827537
haklısınız teknoloji ozurlusu değil fakat cok titizim ornek 1 kere coktu bu driver inerken windows update kapatmayı...
rtx 2060 kullanıyodum sorunsuz mis gibi softwaresi var 9070xt nitro kullanıyorum suan sacma sapan android telefon gibi aynı bir sürü saçma ayarlar sounlar vesayre içime sinmedi hiçç
bi bakıcam yapıcam bende
1765818092
bana adım adım anlatırmısın dostum nasıl yapıcam cunku baya sıkıntı oldu bu konu driverı 4kere falan silmisimdir ddu ile ama herseferinde etherneti taktıktan sonra driver kurulmasına rağmen windows heralde baska driveer indiriyor ekran siyah oluyor tekrar...
arkadaşlar şimdi merak ettiğim bişe var bu amd software normalde sağ altta gözüküyor .ara sıra ordan kayboluyor ve oyunda fps sayacını acamıyorum veya oyuna girişte sağ yukarda gecikme önleme aktif falan yazıyor ya onlarda gözükmüyr.sağ altta olmayınca aktif olmuş olmuyormu driverlarım ama...