Başka bi açıdan bakacak olursak.İhtiyacım var desem maaşım 50 bin aylık taksiti 100 bin olan kredi çekmek istiyorum desem cevabın ne olur du ?Aylık ödemesi gelirinin 2 katı kredi vermez derdin değil mi bankalar ***** mı derdin kurallar vs den bahsederdin.Hangi şubeye vezneye gidersen git...
Dostum ne farkeder kredinin içeriğinin ne olduğu illa belirmet mi lazım tüketici konut vs vs diye.Sonuç olarak kredi demişim taksitli ek hesap demişim aylık taksitleri maaşımın iki katı demişim.Turşu vs demesen yine uslübumu bozmazdım çoğuna da ters bir şey yazmadım.6 Aydır zerre maaş görmüyorum...
Allah razı olsun dostum toplumumuzun genel sorunu zaten anlamadan yorum yapıyorlar.Bilgin varsa yaz destek ol.Daha adam konuyu anlamamış eleştiriyor.Ben şu anda da kapatabilirim borcu kapatamayacak konumda da olabilirdim bunlar ayrı konular.Belki benim gibi birilerine denk gelirim konunun...
Konuda kredi kartı geçmiyor.Kredi ne demekse onu anlayacaksın taksitli ek hesap ne demekse de onu anlayacaksın.Kredi=(konut,İhtiyaç araç tarımsal kredi vs vs) ek hesap taksitli ek hesap yazayım mı bunları da.Konu kredi kartı olsa kart diye ayrıyeten belirtirdim zaten.
Sen o turşuyu dibine kadar ye kardeşim çıkar çıkar ye.Belki o zaman kredi kartının tüketici kredileriyle ve ek hesapla alakası olmadığını anlarsın.Kredi kartından mı bahsediyorum ben ? Bireysel tüketici kredisi nedir? taksitli ek hesap nedir? Taksitli nakit avans vs de yazmadım bak okuduğunu iyi...
Benim durumumun olup olması sadece benim durumumu düzeltir.Türkiye de bir ben mi varım bu durumda sence ?Varsa bir yolu emsal olacak şekilde önünü açmak istiyorum.Bankaların her yıl açıkladıkları kar oranları ortada.Bazen bizim lehimize olduğu durumlar da oldu bunlar farklı konular.Mevcut...
Bankaların tüketici kredisi kullanma talimatlarına bakarsanız bu maddeyi görürsünüz.Hangi bankanın sitesine girerseniz girin aynı ibare mevcut.BDDK dan arattım bulamadım ama BDDK dan habersiz kalem oynatmazlar.Zaten şikayetimi de yaptım BDDK da onayladı ertesi günde banka aradı.Yapılandırma...
Ben mi bankayı dolandırıyorum banka mı beni dolandırıyor? Yapılandırma faizleri 6.5 7 lerden başlıyor.Ben mi haksız kazanç sağladım banka mı ? Yapılandırınca benim borcum 1 milyon olarak kalmıyor fazla fazla alıyor zaten benden.Bana o limitleri açmalarının sebebi zaten zor duruma düşürüp...
Maaşın 50 bin aylık taksiti 200 bin olan krediyi verir mi sana banka 4 katı nasıl normal oluyor.Çekilen kredi miktarından bahsetmedim ben aylık taksit miktarından bahsediyorum.Aradaki farkı ayırt edemiyorsan benim diyecek birşeyim yok.
Yapılandırma 250 bin üstü yapmıyor kardeşim onuda 24 ay...
1.
Gelirinize uygun olacak şekilde, örneğin 36 veya 48 ay vadeli ödeme planı talep edebilirsiniz.
Bu durumda faizler yeniden hesaplanabilir.
Banka kabul etmezse, banka şikayet hattı, BDDK ve gerekirse tüketici hakem heyeti devreye girer.
Taksitler gelirinizin %50’sinden fazla ise, bu kredi...
Bende de 500 bin limitli kart var cahil herif sorunun ne olduğunu anlamamışsın akıl veriyorsun.Kendi kartını tüket tüketme o seni bağlar.
Kredi kartından bahseden olmadı ya okumadın ya da okuduğunu anlama kapasiten yok.
Gelirimin 2 katı kadar limiti doldurup doldurmamam bankaların gelirin yüzde...
Çok sağolun hocam yani mantıksızlık ortada böyle bir durum olduğunu tahmin edebiliyordum önce burada fikir almak istedim sağolsun sizin dışınızdaki arkadaşlar ne dolandırıcılığımızı bıraktı ne de yardımcı oldu.tüketici hakem heyetine başvurmak mantıklı gibi duruyor.Ama bankaların avukatları da...
Sen başlığı içeriği okudun mu kardeşim ? Ben kendi hatamın farkındayım borcumu ödemenin yollarını arıyorum burda.Kimseyi dolandırdığımız falan yok saçma sapan konuşupta boş yapma burda.İşine bak
1748268871
Aylık ödemem 120 binin üzerinde aylım gelirim de 60-65 bin civarı total borç 1m200...
1748268441
Baştan beri derdimiz o adam akıllı birilerinden yardım almak emsal olaylar yaşanmış mı fikir almak.Yok öyle kanun yok yok bilmem ne.Ben kendi hatamın bilincindeyim ne anlatıyosunuz.