Bankaların gelirimden fazla kredi limiti açıp beni borçlandırması.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
empati yapmayan tenekenin tekisin. Yardımcı olamayacaksan bu kadar zor durumda olan birine bari hakaret etme dışarıdan topladığın nefreti kusma buraya turşu kafalı
Ben başlangıçta hakaret etmedim, gayet nazik bir şekilde yaklaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuda kredi kartı geçmiyor.Kredi ne demekse onu anlayacaksın taksitli ek hesap ne demekse de onu anlayacaksın.Kredi=(konut,İhtiyaç araç tarımsal kredi vs vs) ek hesap taksitli ek hesap yazayım mı bunları da.Konu kredi kartı olsa kart diye ayrıyeten belirtirdim zaten.
Bahsettiğin kredi bize vahiyle mi geliyor kardeşim? Madem bir konuda yardıma ihtiyacın var düzgün açıkla.

empati yapmayan tenekenin tekisin. Yardımcı olamayacaksan bu kadar zor durumda olan birine bari hakaret etme dışarıdan topladığın nefreti kusma buraya turşu kafalı

İçinde bulunduğunuz duruma cidden çok üzüldüm bir o kadarda şu konuda ki bazı insanların kafasına üzüldüm. Sanki onlardan para yollamalarını istiyormuşsun gibi tepkiler vermişler.

İnsanlardan bilgi talep ediyorsun ama sana “yemeseydin” “ayağımı yorganına göre uzatacaktın” vs. Diyorlar. Benim kredi kartım veya o dediğiniz taksitli şeyler vs. Öyle bir şeyim yok sadece 1 adet banka kartım var ama insanın o kadar çalışıp tüm parasının borcun faizine gitmesini düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun dostum toplumumuzun genel sorunu zaten anlamadan yorum yapıyorlar.Bilgin varsa yaz destek ol.Daha adam konuyu anlamamış eleştiriyor.Ben şu anda da kapatabilirim borcu kapatamayacak konumda da olabilirdim bunlar ayrı konular.Belki benim gibi birilerine denk gelirim konunun uzmanına denk gelirim düşüncesiyle açtım konuyu dolandırıcı olduk alemci olduk vs vs.Bankalar sütten çıkmış ak kaşık mı benim gibi binlerce insan vardır.İcra durumları olur alacak bir şey bulamazsa maaşa haciz koyar hiçbirşey yapamazsa varlık fonuna devreder vs vs uzar gider konu.10 kere bankaya gittim borcumu ödemek istiyorum diye mal kaçırmadım bankayı dolandırmadım.Ödeme kolaylığı talep ettim maaşımın 2 katı ödenmeyeceği belli.Benim hatam var hata yaptım diye ömür boyu bankaya mı çalışacağım.Ver o zaman bankanın anahtarlarını müşterilere bizim insiyatimize niye bırakıyorsunuz ödemelerin vadelerini de insiyatifimize bırak o zaman.BDDK açıklama yaptı 125 bine kadar 36 ay 250 bine kadar 24 ay 250 bin üstü 12 ay diye tüketici kredilerinde.Gir bakalım uygulamaya 250 bin kredi çekebiliyor musun 24 ay sicilin düzgün olsa bile açmıyor.Devlet bankasından bahsediyorum kurallar uygulanmıyor BDDK nın yazılı kuralları olmasına rağmen. Buna rağmen sağolsunlar yine yazarlar senin 250 binle ne işin var vs vs.Neyse hocam açtığıma açacağıma pişman oldum 1-2 kişi harici anlayan olmadı çok çok teşekkür ediyorum anlayışın için.Bir taksit Ödemiş kadar rahatladım.Sağol varol :)

Bahsettiğin kredi bize vahiyle mi geliyor kardeşim? Madem bir konuda yardıma ihtiyacın var düzgün açıkla.
Dostum ne farkeder kredinin içeriğinin ne olduğu illa belirmet mi lazım tüketici konut vs vs diye.Sonuç olarak kredi demişim taksitli ek hesap demişim aylık taksitleri maaşımın iki katı demişim.Turşu vs demesen yine uslübumu bozmazdım çoğuna da ters bir şey yazmadım.6 Aydır zerre maaş görmüyorum deli gibi faiz ödüyorum psikoloji falan kalmadı yardım arıyorum gelen yorumlara bak.Mahallede ki bey amcanın parasını gasp etmedim.Banka bu banka ticarethane yasal tefeci günümüz faiz oranlarında bankaların zerre kadar savunulacak tarafı yoktur.İcralık olanlar elinde malı olmayanlar borcunu ödemiyor iyi yapıyor vs de demiyorum.Aldıysak o parayı ödemeyi de biliriz.BDDK ya uyma 12 ay da öde diye kafama silah dayar gibi daya.Hukuki ve insancıl değil anlatabiliyor muyum?

Başka bi açıdan bakacak olursak.İhtiyacım var desem maaşım 50 bin aylık taksiti 100 bin olan kredi çekmek istiyorum desem cevabın ne olur du ?Aylık ödemesi gelirinin 2 katı kredi vermez derdin değil mi bankalar ***** mı derdin kurallar vs den bahsederdin.Hangi şubeye vezneye gidersen git hukuksuz der bankamız kurallarına uymaz der.Ben de diyorum ki bana neden açtınız..Gelirin giderlerini karşılamıyor ihtiyaçların olduğu içinde mecbur kalıyorsun yine kullanıyorsun.Bunun bilincindeler ben de bu art niyete karşı hakkı mı ararım.Ödeme kolaylığı da sağlanmıyor tabi hukuki olarak hakkımı arayacağım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri