https://www.gaming.gen.tr/urun/865542/akko-monsgeek-fun60-pro-white-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/
bunu almayı düşünüyorum bütçe max 2k ucuz bişeyler arıyorum
wraith in klavyesini aldım 3 kere teknik servise gönderdim hiçbişey yapmadan 1 2 gün bekleyip tekrar yolluyorlar en sonunda son bi mail attım cevap vermediler sonra thh ye başvurdum 3 ay sonunda paramı alabildim niye bulaştın bunlara o kadar şikayete rağmen
wraith ürünü alma önerenler şanslı olduğu için öneriyo riske giriceksen al ben aldım 3 4 ay uğraştırdılar thh ye başvurmasam hiç ilgilenmiceklerdi bozuk klavyeyi bana itelemiş olucaklardı
ekran arkaplan gri windows görev çubuğu ve masaüstü gözükmüyor onun haricinde her şey açılıyor mesela görev çubuğunu kısayolla açtım ordanda bi dosyaya sağ tıklayıp dosya konumunu göster e bastım google ı açtım şimdi buraya yazıyorum onun sayesinde ama masaüstü alttaki çubuk falan yok. explorer...
trendyoldan rtx 4060 almıştım herşeyini söktüm ambalaj sticker falan kurdum 1 gün kullandım sonra beğenmedim iade ettim sadece kutusu vardı yine de kabul oldu hemde satıcı trendyol bile değildi senin ki iade olur bence
yanında kimsenin satmadığı ürünlerde satıcaksan mesela bir oyun içi item falan varsa başla ama tek başına bununla gelişemezsin benim kardeşim aynı işi yapıyo ama minecraft serverlarından item falan satarak başladı sonradan offline hesap satmaya başladı yinede yavaş ilerliyor offline hesap işi...