m0rph isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

arctis nova pro'yu bekliyodum da çok güzel indirim gerçekten 14k :D
  2. M

Seboreik dermatit nasıl kurtulurum

dostum bende uzun yıllardır bu sorunla uğraşıyorum. zaman zaman artıp zaman zaman tamamen kesiliyor. piyasadaki en pahalı şampuanları denediğimi de not olarak ekleyeyim. bunlar önce çok işe yarıyor, ama zamanla vücut bunlara karşı direnç geliştirip saç derisi gene pul pul olmaya başlıyor...
  3. M

❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

ergo olan model bi kaç saat önce elime ulaştı. glorious model d wireless kullanıyordum uzun süredir. malzeme hissiyatı gayet iyi, tok hissettiriyor. switchlerin sesi ve hissi iyi. scroll un tırtıklı olması güzel. çok hafif, kablolu olması şu ana kadar pek rahatsız etmedi. kısacası 1000 liraya...
  4. M

❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

bu fiyata zor bulunur. bi süredir mouse'u şarj etmekten de yorulmuştum zaten. bakalım kabloluya alışabilecekmiyiz. konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  5. M

🔥İndirim 9899 TL ASUS 27" TUF VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR

indirimde değil fakat, ASUS ROG STRIX XG27ACS nasıl sizce?
  6. M

❌İndirim Bitti! Fenerbahçe El Boyaması Yudum Zeytinyağı (Depremzedeler için) 199 Lira

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. 3 adet satın aldım bende. Hem desteğimiz olsun hem el emeği ürünler saklanabilir hatıra olarak.
  7. M

🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

200 mbps fiber kullanıyorum. ancak 100 mb üstünü ne wifi ne de ethernet ile (modemin yanındaki bilgisayar hariç) göremiyorum. bunun sebebi modem olabilir mi? öneriniz varsa alayım bir de linkteki ürün modem değil sadece router sanırım öyle denmiş.
  8. M

🔥İndirim Trendyol 1500/200 Kod

Teşekkürler hocam
  9. M

🔥İndirim Logitech G502 X Plus Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Oyuncu Mouse - 4599 TL

Herkes profesyonel bir valorant veya cs oyuncusu olmak zorunda değil. Her şey sensörden ibaret değil. Özellikle eli büyük olanlar için benzersiz bir yapısı var. Hem iş hem de oyun için ideal.
  10. M

Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

steelseries arctis 7 de side tone özelliği vardı, konuşurken aynı anda kendi sesimi duyabiliyordum. bunu gecikme olmadan yazılımla yapabilmek mümkün mü? windows un içinde yapınca gecikmeli geliyor.
  11. M

Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

GX60 elime ulaştı, sağolsunlar usb hub göndermişler hediye olarak. İlk izlenim olarak kulaklığın materyali gayet kaliteli duruyor. 1 saattir deniyorum terletmedi ve sıkmadı. Oyun performansını bilmiyorum henüz denemedim. Müzik açısından ise bas ağırlıklı geldi bana, epey hoşuma gitti. Ses...
Geri