m0rph isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

sağolasın hocam. bence devasa bi fark yoktur. sadece almışken üstüne biraz daha koyup alayım dedim. bunun bi sonu yok zaten biraz daha ekliyosun arka hoparlörler geliyor vs. 100k ya kadar yolu var :D
  2. M

uzun araştırmalar sonucu almışken dolby atmos'lu alınmasını önerdiklerini gördüm. en ucuz olan s70ty'yi aldım bugün elime ulaştı. durumu olanlara tavsiye ederim bambaşka bir şey. fulledim zannederken 3 aşamalı ses seviyesi olduğunu gördüm :) apartmanda açmak mümkün değil, apartmanı geçtim...
  3. M

LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 7000 TL

alan arkadaşlar memnun mu? tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum
  4. M

alan arkadaşlar memnun mu? tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum
  5. M

Glorious Model I 2 - 2149 TL -

model d wireless'ı 3 yıl civarı kullandım. çok kaliteliydi. sırf hz arttırmak için darmoshark m3 v2'ye geçtim.
  6. M

🔥İndirim LG Sh5a 4.1 Kanal Ev Sinema Sistemi - 6.720 TL

bende lg c1 55 inç var. bu tarz bi sisteme ne açıdan ihtiyaç duyuyoruz. binada ses seviyesini çok açmadan sinema efekti alabilmek mümkün müdür :D çünkü tv sesini bile fazla açamıyorum
  7. M

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

yaklaşık 30 dakikadır kullanıyorum. fiyatına göre gayet iyi. ergo olsa daha memnun olurdum. sağ taraf biraz boşlukta kaldı glorious model d'den sonra ama bunu bilerek aldım.
  8. M

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

sağolasın hocam çektik 1 tane
  9. M

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

acayip yavaş çalışıyo. bence de kulağına sen opus'sun diye fısıldanılmış dandik bi model :D
  10. M

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

vardı demişsiniz hocam başka kulaklığa mı geçtiniz? geçenlerde eşofmanın cebinde çamaşır makinesinde kaldı airpods bozulmadı ama kayboluyor vs. başına bişey gelir diye korkuyorum :D bass konusunda nasıl sizce ear. gerçi yeni güncellemede airpodslara da eq ayarı geldi baya bass açılıyor...
  11. M

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

airpods pro 2 var. yedek olarak alınır mı bu
  12. M

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

vücut tıraşı için alternatif var mı ki hocam
  13. M

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

inanılmaz ya tam giriş yaptım premium aldım 2000 e çıktı :D
  14. M

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

hala cevap gelmeyen var mı