m0rph isimli üyenin son içerikleri

1. M

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

acayip yavaş çalışıyo. bence de kulağına sen opus'sun diye fısıldanılmış dandik bi model :D
  2. M

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

vardı demişsiniz hocam başka kulaklığa mı geçtiniz? geçenlerde eşofmanın cebinde çamaşır makinesinde kaldı airpods bozulmadı ama kayboluyor vs. başına bişey gelir diye korkuyorum :D bass konusunda nasıl sizce ear. gerçi yeni güncellemede airpodslara da eq ayarı geldi baya bass açılıyor...
  3. M

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

airpods pro 2 var. yedek olarak alınır mı bu
  4. M

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

vücut tıraşı için alternatif var mı ki hocam
  5. M

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

inanılmaz ya tam giriş yaptım premium aldım 2000 e çıktı :D
  6. M

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

hala cevap gelmeyen var mı
  7. M

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

bana da gelmedi hala
  8. M

🔥İndirim 🔥🔥 Vodafone Pay Kampanyalar 🔥🔥

happy de en üst en son banner 250 tl diyor haftalık ama yeni mi geçen seferki mi onu bilemediğimden kullanmadım alan varsa söyleyebilir mi :)
  9. M

bende boş damacana vardı aynı marka onu ekledim sepete 210 tl dedi. ödeme yöntemi vodafone pay seçtim ödedim sms kodunu girdim. daha sonra sms geldi vodafone dan 210 tl hediyen gönderildi diye.
  10. M

sağolasın hocam 250 tl starbucks ve 1 liraya damacanayı kaptık
  11. M

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

aynen kesinlikle fark var bt ile 2.4 arasında. nova 5 ile denemiştim sonar ı iyi hatırlattın hocam bi bakayım
  12. M

pc önemli hocam telefonda kullanmam ki bunu airpods var zaten. fakat reddit de fxsound diye bi program önermişler. onu yükledim açıldığı anda ses seviyesi yükseldi.
  13. M

demiştim hocam gerek yok diye :) benim c3s de biraz önce teslim edildi. ses seviyesi yüksek kulaklıktan buna geçince aşırı olmasa da bi düşüklük var. neden limitlediklerini anlayamadım. ses kalitesi ve kullanılan malzeme olarak (hatta bu anlamda gördüğüm en iyi kulaklık diyebilirim.) cidden...
  14. M

❌İndirim Bitti! Logitech G Astro A50 X Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 13.369,00 ₺

bende bose qc25, beyerdynamic dt770 pro falan var ama bunu duymamıştım hiç. neden tutmamış hocam bu cloud orbit s, dediğiniz gibi iyiyse.
Geri