dostum bende uzun yıllardır bu sorunla uğraşıyorum. zaman zaman artıp zaman zaman tamamen kesiliyor. piyasadaki en pahalı şampuanları denediğimi de not olarak ekleyeyim. bunlar önce çok işe yarıyor, ama zamanla vücut bunlara karşı direnç geliştirip saç derisi gene pul pul olmaya başlıyor...
ergo olan model bi kaç saat önce elime ulaştı. glorious model d wireless kullanıyordum uzun süredir.
malzeme hissiyatı gayet iyi, tok hissettiriyor. switchlerin sesi ve hissi iyi. scroll un tırtıklı olması güzel. çok hafif, kablolu olması şu ana kadar pek rahatsız etmedi. kısacası 1000 liraya...
200 mbps fiber kullanıyorum. ancak 100 mb üstünü ne wifi ne de ethernet ile (modemin yanındaki bilgisayar hariç) göremiyorum. bunun sebebi modem olabilir mi? öneriniz varsa alayım
bir de linkteki ürün modem değil sadece router sanırım öyle denmiş.
Herkes profesyonel bir valorant veya cs oyuncusu olmak zorunda değil. Her şey sensörden ibaret değil. Özellikle eli büyük olanlar için benzersiz bir yapısı var. Hem iş hem de oyun için ideal.
steelseries arctis 7 de side tone özelliği vardı, konuşurken aynı anda kendi sesimi duyabiliyordum.
bunu gecikme olmadan yazılımla yapabilmek mümkün mü? windows un içinde yapınca gecikmeli geliyor.
GX60 elime ulaştı, sağolsunlar usb hub göndermişler hediye olarak.
İlk izlenim olarak kulaklığın materyali gayet kaliteli duruyor.
1 saattir deniyorum terletmedi ve sıkmadı.
Oyun performansını bilmiyorum henüz denemedim.
Müzik açısından ise bas ağırlıklı geldi bana, epey hoşuma gitti. Ses...