sağolasın hocam. bence devasa bi fark yoktur. sadece almışken üstüne biraz daha koyup alayım dedim. bunun bi sonu yok zaten biraz daha ekliyosun arka...
aldığınız ürünün canlı performansını merak ettim şimdi hocam :) hayırlı olsun. konuda ürün benim ihtiyacımı fazla, fazla karşılıyor. %20 den sonra ses...
uzun araştırmalar sonucu almışken dolby atmos'lu alınmasını önerdiklerini gördüm. en ucuz olan s70ty'yi aldım bugün elime ulaştı. durumu olanlara tavsiye...
Evet memnun kaldım. Abim de JBL sn560 var ona göre ses seviyesi çok iyi ama subwoofer bı tik aşağıda kalıyor. Derin bass tam hissedemiyorsun. Parasına göre...
Samsung 55MU9000 tv var bende. Sesi yeterli değildi. 20 seviyeye getirince zonklama yapıyordu aksiyon sahnelerinde vs. Alt modeli S40T ile 25 seviyede temiz...
https://amzn.eu/d/00MCfQyL bunda 1 tane yedek bıçağı da var blade400 koduyla 1400 e geliyor telefondan siparişte geçerli sanırım bu daha mantıklı bence bi...
bende lg c1 55 inç var. bu tarz bi sisteme ne açıdan ihtiyaç duyuyoruz. binada ses seviyesini çok açmadan sinema efekti alabilmek mümkün müdür :D
çünkü tv...
yaklaşık 30 dakikadır kullanıyorum. fiyatına göre gayet iyi. ergo olsa daha memnun olurdum. sağ taraf biraz boşlukta kaldı glorious model d'den sonra ama...