Evet bt ve 2.4 ghz arasındaki fark cidden üzücü dongle kodlamasiyla ilgili sonar sadece 1 ses volume aç bide bas düz ekolayzir kullana bilirsin
1782400567...
pc önemli hocam telefonda kullanmam ki bunu airpods var zaten.
fakat reddit de fxsound diye bi program önermişler. onu yükledim açıldığı anda ses seviyesi...
demiştim hocam gerek yok diye :)
benim c3s de biraz önce teslim edildi. ses seviyesi yüksek kulaklıktan buna geçince aşırı olmasa da bi düşüklük var. neden...
sadece pc için değmez diyolar evet. ben hem pc hem ps5 için düşündüm ama, ps5 salonda. yan yana olmayınca gene işe yaramıyomuş.
bunu almak yerine kulaklık...
benim de uzun zamandır takip ettiğim bi kulaklık ama bu fiyat bile fazla geliyor :)
yani ne gibi bi fark olacak ki 5 bin bandındaki kulaklıklarla.
gta 6 -...
Hocam ne kadarlık bir harcama yaptıysan o harcadığını direkt silecek yani fatura tutarını karşılamıyacak sadece harcadığını karşılıcak 100 liralık harcarsan...
515 lira çekip 500 lira iade gelmiş o zaman sms geldiyse , daha önce faturana yanısıtı kullanmadıysanız 32 lira daha çeker. Bu ayki toplam faturanız 197...
anlamadığım bi nokta var. benim fatura 150 lira gibi bişey. starbucks'ı yapmıştım, sms geldi.
faturadan 150 tl düştü diyelim, kalan tutar sonraki faturada...
Zamanında ilk geldiğinde almıştım. Çok kaliteli kulaklık. Mikrofonu, hoparlörü, konforu vs. üst düzey hissettirmişti. Belki de benim şansıma denk geldi ama...