Hocam ben bu sistemi dün 74k'ya 6 taksit aldım. +-1k fiyata yine görünüyor. Dilerseniz kingston ssd taktirabilirsiniz dün 400 lira fark vardı. Sizin mantık...
Aynı zamanda aşağıdakini de laptop olarak buldum arkadaşlar. Yıllardır laptop kullandım. Bu sefer kasa düşünüyorum ama bu konuda da fikrini paylamak isteyen...
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir toplama bilgisayara bakıyorum. Aslında bütçem 65k civarıydı. Bayramda bu civara ya da max 70k'ya benzer özellikte PC'ler...
Arkadaşlar gaming gecesindeki tüm oem sistemlerin parçalarını akakçe sitesi üzerinden tek tek toplayınca oluşan fiyatı sistemin indirime girmeden önceki...
30 bine gider, beklerseniz 35 edebilir, ama ilanlara bakarak aldanmayın. Saçma sapan fiyatlar var. Milleti mal sanıyorlar. İnsanlar gider 0 alır daha iyi...
Dostum daha 2 gün önce rx 9060 xt, 7500f, 16 ram, B620m, 1 tb ssd, 650w kasalı sistem 42 bindi Vatanda. Şuan kampanya bitmiş gibi, ama benzerleri kesin...
Ben de aynı bilgisayarı sormak için gelmiştim. Bir süredir RX 9070 XT modeli ile ilgileniyordum. Son gelen işlemci zammı ile bu aşağıdak linkte yer alan...