Merhaba arkadaşlar
Sistemim;
Asus nvidia gtx 1050 Ti 4 GB
Amd ryzen 1200g
16 GB 2400 mhz cl14 dualchannel ram
120 GB ssd
1 TB harddisk
LOL de oyun başladığında 190 200 arasi FPS alıyorum ilerledikçe 90 100 arası oynuyor normal mi sizce bana düşük geliyor neden bu kadar düşük FPS alıyorum.
Vallahi bende bişey anlamadım herhalde düzelmiştir ya reis teşekkür ederim yardımların için Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı kod31 olarak kalsın artık yapacak bişey yok :giggle:
reis dediğini yaptım sürücü komple kalktı
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
Başlatılmaya çalışılan sürücü POSTed görüntü bağdaştırıcısı sürücüsüyle aynı değil.
AMD RYZEN VEGA8 GRAPHİCS bu microsoft temel görüntü...
Bunuda deneyeceğim Reis teşekkürler
1676292346
Benim işlemci APU Reis evet donanım arşivi YouTube kanalında işlemcinin inceleme videosunu izlemiştim. Ben görüntüyü ekran kartından alıyorum şuan galiba kablo ona bağlı ama bu kod43 geldikten sonra islemci devre dışı kaldı diye performans baya bi...
Reis cahilliğime ver dediğini eve gidince hemen deneyeceğim kabloyu erkan kartından çıkarıp ana karta taktığımda görüntü gelmiyor diye hatırlıyorum ben ama yanlışta hatırlıyo olabilirim yani reis kabloyu ekran kartından çıkarınca ekran kartından görüntü alabilirmiyim sorun çözülür mü sence eve...
Merhaba arkadaşlar,
bilgisayarımı ilk aldığımda olmayan sonradan ortaya çıkan "kod43" AMD RYZEN VEGA8 GRAPHİCS`de başıma geldi. Bütün çözümleri denedim sürücüyü güncelledim eskisine döndürdüm komple silip tekrar yükledim işlemciyi söküp taktım ama olmadı çözemedim. Aygıt yöneticimde görüntü...