şuanda aktif ttnet abonelıgı bıtıcek hazıranda ve yeni paketler hem mh ile hemde şube ile görüştüğümde yüksek meblağaya geliyor aylık ortalama 500 den başlıyor ve 18 ay kalma şartı ile
1717062104
okudum içeriği adlarını ilk defa duyduğum yerler var mesala bi sorun oldugunda mh yardımcı oluyomu...
çok fazla forumda gezdım ve araştırdım ama kararsızım hala turknetten fazla memnun olup şıkayet edenler var comnettede ucuz diyorlar bu 2 operatörde kararsız kaldım.(başka önerilerinizde varsa açıgım)
evet elımde corsair farklı bır mous var denedıgımde onda sorun yoktu yazılımınıda resetleyıp guncelledım ama duzelmedı
1708214898
evet kablolou olan 8k modelı
Arkadaşlar sadece apex oynarken bı lag olusuyo 360 derece donunce fpsım 240 ken bırden 80 dusuyo sag sol yaptıgımdada oluyosadece apexte var r6 valo cs gıbı oyunlarda yok 1000 hz ve 8000 hz dede denedım olmadı guncelledım pcnın farklı usb gırıslerıne taktım ama cozulmedı sorun yardım edebılcek...
bu 2 kulaklık arasında kaldım hangısı daha ıyı bılemedım arastırdım bazıları kotu bazıları ıyı dıyor genellıkle fps oynayan bırıyım hangı kulkalıgı secmelıyım
Logitech G Pro X VS HyperX Cloud III
Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming OC , Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC bu ıkı ekran kartı arasında kaldım bılıyorum bırbırlerının aynısı ama gamıng oc ıle wınderforce farkı ne bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.bide genel olarak bu 2 ekran kartından farklı 4070 modelı soylersenızde...
ekran kartın nvıdıa ise masa üstüne sag tık acıp nvıdıa denetım masasından ayar çek oda olmazsa monıtorunu oyun ayarlarına gore ekran degıstırmesıne ızın verdır.