MacroTech isimli üyenin son içerikleri

1. M

[İade Başlattım] TCL 27p3a Pro Monitör ile İlk İzlenimler!!!

parantez icinde WOLED tarafinda yazdim ya :) Su ABLyi salsalar diyecegim ama burn-in garanti olur artik ve enerji sarfiyatinin artmasi..
  2. M

Yeni monitor alma dusunceniz varsa bu sure zarfinda gpudan bir sure fps sabitler, tearing gibi sorun veya ihtimalinin de onune gecmis olursunuz. RGB OLED incelemeleri geliyor ardi ardina tabi bazi eksileriyle (bir miktar parlaklik dususu olmus WOLED tarafinda). OLED dusunmuyorsaniz TCL vd...
  3. M

Malesef oyle, kimseyle boyle yazismam da olmaz tanimadigin kisilerle hele... Onceki mesjalarimda da belirttigim uzere konu basliginu acan arkadas kusura bakmasin, ben kaynakli durum degildi.
  4. M

Forum oldugunu, forumun da kurallari oldugunu hatirlaman lazim. Arkadasina destke cikmak icin bana mesaj atma.. Sacma olan sen ve arkadasinin konuyu buralara getirmeniz... neyse isim gucum var, ne olup ne bittiginin hesabini da sana verecek degilim.. 1787219697 Ennayet konu, konu sahibinin...
  5. M

Siz kimsiniz, tanisiyor muyuz? yanimda misiniz? ne olup olmadigini bilmeden avukatligini yaptigin kisiyle gorus olur mu benle degil... Gulunc olan sana hesap verme gibi zorunlulugum oldugunu sanman..
  6. M

Beni rahatsiz ettigini soyluyorum, tehdit degil hakkimi soyluyorum. Kim engelliymis, ben mi? kime hakaret etmisim ki bana gelen mesaj yok. Geceden bu yana senli benli asker arkadasi gibi mesajlarinla, buyuk laflarla kucumsrmeye calisan sensin.. Bak bu mesajini hesaba girmeden gordum ve...
  7. M

Biraderin degilim ama cevap vereyim evet yanlislkla tikliyorum, yanimda olmadigina gore konusmaya da gerek yok. Mesaji gorunce de cevap hakkimi kullaniyorum...Hesap verecek degilim ya :)
  8. M

Git isine, kendi isine bak, bana yeltenme.. Daha israr edersen avukatim karsisinda Bilal olmayasin, rahatsiz oluyorum cunku... yeter yahu.. bana bilgi empoze etmene ihtiyacim yok, neyin ne oldugunu biliyorum diyorum hala ayni mesajlara devam ediyorsun, bu durumda dibe batan sen oluyorsun, herkes...
  9. M

iyi yapmissiniz, hayirli kullanimlar.
  10. M

Ama o kisi ben degilim, ben o Bilal degilim. Kimseyi bilgisizligiyle de kucumsemem zaten, cogunlukla yasi kucuk arkadaslarin forum sayfasinda oldugunu da farkediyorum, mumkun mertebe yazim dilimi buna gore ayarliyorum. Adam bana HDRyi anlatmis bu arada :)) neyse bilgisi sahibi olmayan kisiler...
  11. M

Ne guzel dediniz, sivri dille ustunluk taslamamak gerek degil mi? herkes birbirinden bir sey ogrenebiliyor ya da dikkatini cekmeyen konu gundeme geliyor.. Forumun amaci bu zaten.
  12. M

Tekrar edeyim senin arkadasin, asker akradasin vs degilim, senden fazla kaynaktan bilgi takip ederim, bunun ahkamini kesip kendimi uzman ilan edip hele ki monitoru tukererek (tukurugun icindeki maddelerin katmana zarar verecegini bilmiyordun sanirim, neyse ki baska yazinda yer vermemissin buna...
  13. M

Ilk sayfalardaki belki reddit linklerinden bilmiyorum, sayfaya tam mesaj verirken hata verdi, belki de forumda calisma vardi su an hata yok.. HDRnin amaci bu zaten farkli kareleri birlestirmek ama pratikte her ekran ister monitor ister TV ayni performansta degil, cogu bekleneni gerek renk...
  14. M

Cunku konu baska yere evrildi Tayfunss nickli kullanicinin yazdigiyla, cevabim da buna. Bilgiyi tartismiyoruz HDRyi tartismiyoruz bana laf sokmasini tartisiyoruz.. Baska konuda buna benzer bir gereksiz tartismasini yine farkettim. Beyler hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz, hayatimizda cesitli...
  15. M

Gecmis mesajlarimda ne yazmisim bir bakin evvela, uzman gordugunuzun avukatligini yapmadan once. Pek tabi yaşla cihaz kullanimi bilgisi esdege rolmayabilir, biraz da ilgi bu. Fakat beni tanimadan neyi bilip bilmedigimin satasma yontemiyle rahatsuz edilmeme tahammulum yok. Gonderdigi linkleri...
Geri