Yeni monitor alma dusunceniz varsa bu sure zarfinda gpudan bir sure fps sabitler, tearing gibi sorun veya ihtimalinin de onune gecmis olursunuz. RGB OLED...
Forum oldugunu, forumun da kurallari oldugunu hatirlaman lazim. Arkadasina destke cikmak icin bana mesaj atma.. Sacma olan sen ve arkadasinin konuyu...
Siz kimsiniz, tanisiyor muyuz? yanimda misiniz? ne olup olmadigini bilmeden avukatligini yaptigin kisiyle gorus olur mu benle degil... Gulunc olan sana...
Beni rahatsiz ettigini soyluyorum, tehdit degil hakkimi soyluyorum. Kim engelliymis, ben mi? kime hakaret etmisim ki bana gelen mesaj yok. Geceden bu yana...
Ama o kisi ben degilim, ben o Bilal degilim. Kimseyi bilgisizligiyle de kucumsemem zaten, cogunlukla yasi kucuk arkadaslarin forum sayfasinda oldugunu da...
Ne guzel dediniz, sivri dille ustunluk taslamamak gerek degil mi? herkes birbirinden bir sey ogrenebiliyor ya da dikkatini cekmeyen konu gundeme geliyor...
Tekrar edeyim senin arkadasin, asker akradasin vs degilim, senden fazla kaynaktan bilgi takip ederim, bunun ahkamini kesip kendimi uzman ilan edip hele ki...
İlave programlar saydamlaştırmalar, ürünün kullanım kılavuzunda yazdığı sürelerde panel temizliği vs hepsini dikkatli şekilde yaptım, ekranda ki nokta kadar...