eski (soldaki) monitor gene iyi durumda kalmis, piyasada daha beter backlight belled olan monitor /TVler var. Isin ilginci 20-25 sene onceki CCFL modeller...
Her şeyi bu kadar ciddi ciddi yorumlamanız komik altı üstü sohbet ediyoruz büyük şirketlerde toplantıda değiliz. Küçük üretici diye dalga geçiyordum...
Tel pazarinda karlilikta hala Apple onde sanirim ama ekranlari (AMOLED) Samsunga urettiriyordu, kendi uretecek gibi haberler dolaniyordu sanki ama detayi...
Alan kişinin çok monitör tecrübesi ve bilgisi yoksa deneyimi neredeyse hiçbir işe yaramaz. Çünkü kameradan atılan görsel çok yanıltıcı ve kişinin önceden...
Rekabetle hiçbi alakası yok bizim ülkede sistem "yersen" sistemiyle çalışıyor. Yılbaşı geldi x2 kat zamlayayım martta biraz düşürürüz, satılacağı fiyata...
ama iste ben sorumun cevabini alamadim hala, gerci biliyorum da hep ayni teranelerle konular donuyor :)
Bazi Cinli uretiicler hemen her pazarda aktif ve...
ulkede rekabet olmadigindan fiyatlar boyleymis TCLciler daha once oyle diyordu :) rekabet derken Samsung, LG ya da ulkedeki diger firmalar degil, diger...
13 bine 180 hz qhd monitör pahalı lansman ekibimisiniz siz gelip burda monitör tanıtımı yapıyorsunuz sıcak fırsat forumu burası 5bine Medimarkt sattı dün...
zaten onun icin diyorum guc tuketimi ve burn-ine kalici cozum bulsalar da ABLyi serbet biraksalar :)
OLEDin Kodak meseli oldugunu biliyorum ama piyasaya...
Samsunugun LCD panel uretimini birakip baska yerlerden panel aldigini duymustum, SVA panelleri o yuzden pek goremiyoruzdue. Ama LGyi bilmiyorum, hemen her...
ilgilenmiyorum, yanlis kisiye pazarlamaya calisiyorsunuz :) seneler once de daha iyi kontrastlisimi, tepki surelisini ozelliklerini baska urunlerde gordum...