Şu an elimde bilgisayar yok deneyemem ama windows işletim sistemi(burda tam bilgim yok belki w7de çalışmayabilir)taktığın an algılıyor gamepadi
1586711261
flood olacak ama arkadaşlara yardımcı olayım bizzat xboxın sitesinden buldum
Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al
Öncelikle linki bırakayım https://www.incehesap.com/asus-phoenix-ph-gtx1660s-o6g-gaming-ekran-karti-fiyati-44190/
Bu ekran kartı Msi'ın Gigabyte'ın ürettiği 1660slerden fiziksel olarak ufak ve tek fanlı olarak geliyor acaba diğer 1660slerden kötü performans sergiler mi?Kullanan veya bilgisi...
forza,pes oynuyorum zaten 60fps veriyor merak etme? ötekileri denemedim ama 60 fps verir bence. 2 sene televizyondan kullandım bu sene bilgisayar alacağım için monitörde oynamaya başladım aradaki tek fark tazeleme hızı 120hz ye çıktı
Dostum gamepass ultimate var aylık 45 lira onu alınca live almana gerek kalmıyor ve 100e yakın oyun veriyor ben pes20,nba2k20 oynuyorum düzenli ama witcher3 gta5 mortal kombat halo serisi gibi birçok oyun var şurdan bakabilirsin...