malikoza isimli üyenin son içerikleri

1. malikoza

Kasma veya takılma hissiyatı

Konu güncel..
  2. malikoza

O zaten uygulama belirtilmediyse kapalı diyor ama direk kapalı yapaym ben 1647707420 Geliştirilmiş senkronizsayonu aktif hale getirdiğim taktirde zaten dikey yenileme pasif hale otomatik olarak geçiyor müdale edemiyorum
  3. malikoza

dikey yenilemeyi her zaman kapalı yapıp senkeronizyonu aktif mi yapaym
  4. malikoza

Anlıyorum doğru olabilir ama dediğim gibi daha önce böyle bir şey söz konusu değildi. belki son güncellemelerden sonra mı bozuldu onu tabi bilemiyorum
  5. malikoza

o mantıkta bakarsak okey lakin yarın monitör değiştirdiğimde bu ekran kartını bana istediğim fps vermekte zorlayacaksa peki ya da başka oyunlar oynarken. Şuan garantisi mevcut bir problem ise çözülmesini istiyorum hepsi bu
  6. malikoza

geliştirmiş senkronizasyonu açtığımda kasmaya başlıyor bu kadar açıyorum 1647704099 tabii ki
  7. malikoza

Sanırm onu aktf hale getirmedim
  8. malikoza

Merhabalar hayırlı günler , iyi forumlar. Benim problemim Radeon Geliştirilmiş Senkronizasyonu açtığımda oyunda zıplarken, yürürken, ateş ederken kısacası oynarken sürekli bir kasma veya takılma hissiyatı mevcut bunu kapatınca hiç bir problem olmuyor ama fps 144 hz de sabitliyor kendisini...
  9. malikoza

İnternette ve oyunda akıcı görüntü alamama

Hocam detaylı çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.
  10. malikoza

Hocam youtube de video izlerken aşağı yukarı kayıdırınca akıcı şekilde inmeme sorunu devam ediyor. Oyunu denemedim. 1644951566 Ama bu sorun oyun arkada açıkken oluyor bunu fark ettim. sadece youtube de video açık tarayıcı sayfa sayısı aşırı fazla değil. Şunu da belirtmeyi unutmuşum daha önce...
  11. malikoza

Problem değil beklerim , ilginiz için de ayrıca şimdiden teşekkür ederim..
  12. malikoza

https://dosya.co/l4pi43uqajh7/Minidump.rar.html Dediğiniz dosyayı sıkıstırıp yükledim
  13. malikoza

Tıkladım sanmıştım dikkatimden kaçmış olabilir.
  14. malikoza

Konu günceldir.
  15. malikoza

hemen bakıyorum 1644873034 https://dosya.co/jz9jyeck1tet/mnmnmnm.rar.html Umarım doğru yapmışımdır 1644873172 Forumda bile sizin attığınız resimlere gelince aşağı yukarı doğru inip çıkarken takıla takıla inip çıkıyor yırtılmalar, takılmalar oluyor resimleri geçince akıcı şekilde aşağı yukarı...
Geri